Ivan Miskeljin i trkaci ponovo na staziIvan Miškeljin i trkači ponovo na stazi

Trkači adidas Running team-a su počeli novu sezonu trčanja na trim stazama Ade Ciganlije, Košutnjaka i na Dunavskom keju pored SC „25.maj“, a njihov trener, proslavljeni maratonac Ivan Miškeljin ih na besplatnim treninzima već proverenim metodama priprema za nove trke i nove izazove.
Prema rečima Miškeljina već na prvom treningu jesenje sezone došlo je više od 50 trkača, a među njima i dosta novih članova.
– Iza svih nas je sezona dobrih rezultata, pre svega na Beogradskom i novosadskom Noćnom maratonu i iskreno jako me raduje kada vidim sa koliko poverenja se ljudi vraćaju na trening, zahvaljuju na svemu što su naučili, jer im je sve to pomoglo da u toku leta istrče još neke trke i ostvare odlične rezultate. Ja sam uvek u kontaktu sa svima njima, što putem mejla, telefona, društvenih mreža i nastojim da savetima pomognem u svakom trenutku. Sada smo ponovo na stazi zajedno i spremamo se za neke nove trke i još bolje rezultate – ističe Miškeljin koji će trčati polumaraton u Kopenhagenu 13. septembra i Prvenstvo države u maratonu 14.oktobra u Novom Sadu.
Miškeljin ne skriva radost što im se pridružilo i dosta novih članova.
– Mnogo sam ponosan što se o našim treninzima priča, ta pozitivna energija se širi i svi trkači sad znaju da će kod nas dobiti najbolje savete i tako ostvariti svoj cilj. Naravno, svim početnicima se moram posvetiti malo više jer su pred njima kilometri velikog rada i discipline. Potrebno je da zajedno, i oni i ja otkrijemo zašto su tu gde jesu? Da li žele da smršaju, istrče neku trku ili poboljšaju rezultat – objašnjava Miškeljin.
Besplatne treninge sa Ivanom Miškeljinom adidas će u jesenjoj sezoni organizovati do kraja oktobra, svake subote u 10h na trim stazama Ade Ciganlije, Košutnjaka ili na Dunavskom keju pored SC „25. maj“. Trkačima su obezbeđene svlačionice na svim lokacijama i osveženje nakon treninga. Nezavisno od zajedničkih treninga, Miškeljin je za sve članove pripremio i specijalni program treninga i ishrane koji mogu praktikovati između dva vikend treninga kako bi postigli željeni cilj. Sve informacije o datumima treninga i lokacije su vidljive svima na sajtu http://adidasrunningteam.rs/, a program treninga i ishrane su vidljivi samo članovima adidas Running teama.

Povezana vest:  Selektor Kuzmanović odredio tim za Balkanski kros