potpisivanje 1Mali: Grad narednih pet godina uz Beogradski maraton

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Saša Đorđević potpisali su danas u Graskoj skupštini ugovor o petogodišnjoj saradnji.
Gradonacelnik Mali je istakao da je potpisivanjem protokala o saradnji Beograd stao iza svog najvećeg brenda.
-Beograd je prepoznatljiv upravo po maratonu. Ovo je najbolji način da zajedno radimo na promociji grada, sporta i zemlje – poručio je Mali.
On je dodao da se do sada za učešće na Beogradskom maratonu prijavio rekordni broj od 2.000 učesnika, od čega 500 iz 36 zemalja sveta.
-Pozvao bih sve Beograđane da na maratonu istrce Trku zadovoljstva od pet kilometara i time pokažu Beograd u najlepšem svetlu – rekao je Mali.
Predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević rekao je da mu je čast što stoji na čelu „grupe ljudi koja sa toliko strasti i ljubavi organizuje ovako tešku manifestaciju“.
On je poručio da su Beograđani „najveći tvorci Beogradskog maratona“ i apelovao da se tog dana u što većem broju nađu na uicama glavnog grada „kako bi svoj osmeh podelili sa celim svetom“.
Potpisivanju protokola o saradnji prisustvovali su i gradski menadžzer Goran Vesić i direktor preduzeća Beogardski maraton Dejan Nikolić.
Beogradski maraton, 28. po redu, biće održan u subotu 18. aprila.

Povezana vest:  Bolt: Ne moram se nikome dokazivati