Dva prestizna priznanja za kompaniju Star Import na Beogradskom sajmu automobila 1Dva prestižna priznanja za kompaniju Star Import
 
Na svečanoj dodeli nagrada na Beogradskom sajmu automobila, kompanija Star Import, u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila je dve prestižne nagrade za Mercedes-Benz i smart nastup.
U izboru žirija Udruženja ekonomskih propagandista Srbije nagrađena je sa Grand Prix priznanjem za ukupan sajamski nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila. UEPS priznanje predstavlja najznačajniju nagradu u oblasti marketinga i komunikacija u Srbiji. Ovu odluku doneo je žiri sastavljen od predstavnika najeminentnijih marketing i PR agencija, medija i kompanija.
Beogradski sajam dodelio je specijalno priznanje za usklađenost programskog i vizuelnog nastupa brendova Mercedes-Benz i smart. Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz i smart tradicionalno izlaže u Hali 3 Beogradskog sajma na preko 3.000 kvadrata. Pod sloganom „Follow the Champions“ predstavljeno je 27 sjajnih automobila među kojima su i tri ekskluzivne premijere premijere. Ovom prilikom izložen je putnički i komercijalni program, dok posebno mesto na štandu zauzela Mercedes-Benz kolekcija i specijalno opremljena C-Klasa izložena u postprodajnom delu.
Povezana vest:  DVOMILIONITI FIATOV AUTOMOBIL SA BLUE&ME SISTEMOM