prijem kod gradonacelnika 1

Najbolji srpski automobilista dobio podršku Pančeva

 

Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov primio je danas Dušana Borkovića povodom njegovog nedavnog uspeha na stazi Suzuka u Japanu i uručio mu novčanu nagradu grada kao podršku za sve profesionalne uspehe koje je najbolji srpski automobilista postigao tokom ove godine.

Gradonačelnik je istakao zadovoljstvo što se jedan Pančevac upisao u istoriju srpskog automobilizma i obećao da će shodno mogućnostima grada Pančeva pomoći da se Borković što kvalitenije takmiči na svetskom nivou u automobilizmu i u narednim godinama.

Imajući u vidu da Dušan na najbolji mogući način reprezentuje svoj grad u svetu, mi smo odlučili da mu se odužimo na ovakav način na njegovom ličnom i profesionalnom angažmanu na tom polju. Sa ponosom mogu da kažem da kako nas Dušan nosi u srcu, a grb Pančeva i na srcu svuda sa sobom, da ćemo mi tako i dalje biti uz njega u svakom pogledu rekao je gradonačelnik Radanov.

Povezana vest:  Kompanija Lenovo™ će biti naslovni sponzor Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini motociklističkih trka kompanije Dorna Sports

Prijemu u kabinetu gradonačelnika prisustvovao je i Aleksandar Farkaš, član Gradskog veća zadužen za sport.

Dušan je postigao sjajan uspeh već samom činjenicom da je prvi Srbin koji je uspeo da uđe u Svetski šampionat u automobilizmu. Našao se među 20 najboljih automobilista na svetu, a postolje u Japanu i drugo mesto na svetu nas je sve učinilo ponosnim, ali Pančevce posebno. Izuzetno mi je drago kada i na ovakav način možemo da pomognemo sportistima koji širom sveta šire slavu Pančeva. Dušan je pored svih uspeha ostao veliki Pančevac i veoma smo mu zahvalni zbog toga rekao je  Farkaš.

Povezana vest:  FORMULA 1, Di Montecemolo: Samo je pitanje vremena kada će Fetel postati član Ferarija

Borković se zahvalio svom rodnom gradu na podršci i obećao nove uspehe.

Hvala mom gradu na velikoj podršci koju sam još jednom dobio. Uvek i svuda se trudim da dostojanstveno i sa ponosom predstavljam svoju zemlju i grad u kojem živim i tako će biti uvek! WTCC se prenosi na 111 nacionalnih TV kanala širom sveta u 188 zemlja i velika mi je čast i obaveza da svoj grad, državu i sponzore ističem svakom prilikom uz naravno regularan prenos trka. Daću sve od sebe da sledeće godine imamo još više razloga za slavlje rekao je Borković

Povezana vest:  Rosi lakše povredjen u udesu na treningu