nikola i abraham 1
ODRŽANA KONFERENCIJA U BERLINU
Nikola Sjekloća: Pobediću Abrahama
 
Veliki bokserski spektakl na program je 3. maja u Nemačkoj a glavne zvezde večeri biće Artur Abraham vlasnik WBO pojasa u super srednjoj kategoriji i bokser iz Crne Gore Nikola Sjekloća, inače, clan Crvene zvezde – Ginis.
 Povodom spektakla u Berlinu u hotelu Martimo organizovana je konferencija za medije a glavni akteri meča bili su spremni za razgovor ali i za poziranje pred fotoreporterima. Na konferenciji je Sjekloća delovao smireno ali je naglasio da želi pojas u WBO verziji i da ga odnese kući.
-Skinuću sa trona “Kralja” Artura I uzeću mu titulu – rekao je Sjekloća i nastavio: – Prošle godineimao sam meč sa Saiko Bikom. Sada, hoću da osvojim WBO pojas i da zatražim revanš Saiko Biki. Ne potcenjujem Abrahama i pratim njegovu karijeru od prve titule za šampiona sveta. Pratio sam njegov stil borbe I znam ga do detalja i znam kako da ga pobedim.
I šampion sveta je imao šta da kaže na pomenutoj konferenciji.
-Jedno je da se studira moj stil borbe ali kada se uđe u ring onda je to nešto sasvim drugo. Sutra krećem u trening kamp. Znam da moj trener Uli Vegner će doći sa pravim planom, sa pobedničkim planom za mene. Veoma sam srećan što ću 3. maja odbraniti titulu WBO pravaka sveta u mom rodnom gradu – berlinu – rekao je Artur Abraham.
Karte za ovaj bokserski spektakl su u prodaji a cene karata su od 21 do 277 evra. 
Povezana vest:  Poraz Ćosovića u Moskvi, Povjetkin bolji od Čara