denis memetovic finale (1)
ŠABAC BOXING NIGHT & 1003 ZA POMOĆ POPLAVLJENIMA
Srbija protiv Bosne u Šapcu
 
Zakazan bokserski spektakl! U Šapcu borba Srbije i Bosne i Heregovine za 3P – ponos, prestiž i poplavljene!
Atraktivna bokserka Sanja Tošić koja je prethodnih nedelja skrenula pažnju medija ambicioznim planom ZLATNI RIO 2016. – prva olimpijska medalja za srpske bokserke, 16. jula u borbi večeri spektakla Šabac Boxing Night demonstriraće zašto je zovu Čelična dama (Sanja The Iron Lady).
-Naporno sam trenirala da bih pred svojom publikom pokazala koliko je moćna moja pesnica! Obećavam – i protivnicu i publiku oboroću sa nogu i ostaviti bez daha – sigurna je Sanja.
Borba Srbije i Bosne i Hercegovine na Otvorenim terenima Sokolskog društva Šabac predstavljaće i oproštaj od reprezentacije legendarnog Ljubomira Marjanovića. Osim nekadašnjeg kapitena reprezentacije, za Srbiju će boksovati i Slobodan Mitrović, Denis Memetović, Saša Milovac, Vladan Babić i Milutin Stanković.
Šabac Boxing Night održaće se 16. jula u Šapcu. Borbe izmedju Srbije i Bosne i Hercegovine počinju od 19 sati na Otvorenim terenima Sokolskog društva Šabac. Ulaznicu za prvi u nizu bokserskih spektakala koji će se u narednom periodu organizovati širom zemlje obezbedićete slanjem sms poruke na broj 1003. 
Povezana vest:  MEČ ZA INTERIM WBO PRVAKA EVROPE, Borovčanin: Znao sam kada da krenem u napad!