dragan ignjatovic jul 2014

ŠABAC BOKSING NAJT

Ignjatović: Očekujem spektakl i pomoć za poplavljene!

 

U Šapcu će se u sredu uveče održati bokserska revija u organizaciji Bokserskog saveza Srbije, Balkan boksinga i grada Šapca između boksera Srbije i Bosne i Hercegovine.

Srbiju će predstavljati Milutin Stanković (preko 91 kg), Vladan Babić (do 81 kg), Saša Milovac (do 81 kg), Denis Memetović (do 75 kg), Stefan Lukić (do 69 kg) i Sloba Mitrović (do 64 kg), Ljubomir Marjanović (do 64 kg) kao i duel dama, Sanja Tošić i Jelena Tanasić.

Povezana vest:  U Nišu šibanje na Šivari, Lozničani u finalu Bokserske lige Srbije

Par dana pred meč predsednik Bokserskog saveza Srbije Dragan Ignjatović zadovoljan je najavljenim parovima i siguran je da će publika imati prilike da vidi odličan boks.

-Bokserski savez Srbije i Bokserski klub Balkan boksing kao tehnički organizator organizuju humanitarni meč za poplavljene u Šapcu sa početkom u 18 časova. Kompletan prihod od ulaznica biće prosleđen u humanitarne svrhe i to je samo jedna u nizu akcija za pomoć ugroženima u Srbiji. U četvrtak veče sastaće se bokseri Srbije i Bosne i Hercegovine. U zvaničnom programu nastupiće šestorica boksera a kao šlager večeri biće oproštaj Ljubomira Marjanovića od plemenite veštine, bivšeg kapitena nacionalnog tima i momka koji je ponikao u Šapcu – rekao je Ignjatović.

Povezana vest:  Meč Kličko - Pulev zakazan za 15. novembar

Predsednik BSS otkriva planove nacionalne selekcije.

-Ovo je samo jedna u nizu provera srpskih boksera radi kompletnog uvida ko koliko može da pruži i na koga možemo da računamo za nacionalni tim. Napominjem da smo na nekoliko turnira slali različite boksere da bi svakom pružili šansu da se nametne za mesto u reprezentaciji za naredna takmičenja.

Povezana vest:  Pakjao uspešno operisan

Na kraju Ignjatović veli:

-Zahvaljujemo se gradu Šapcu koji je domaćin ove revije kao i tehničkom organizatoru Balkan boksingu pri pomoći orgnizacije ovog događaja. U planu nam je da se u narednom periodu bokseri Srbije sastanu sa najbolji reprezentativcima drugih zemalja i to sa bokserima Slovenije, Slovačke, Češke, Kipra i Grčke.