babic18
Srpski bokseri 23. avgusta na Zlatiboru
 
U subotu, 23. avgusta održaće se revija u olimpijskom boksu na Zlatiboru u okviru zatvaranja letnje sezone na srpskom planinskom biseru. Na programu će biti 10 mečeva a to će biti najava za početak naredne bokserske sezne.
-Na programu će biti desetak mečeva a meč večeri biće duel super teškaša Nenada Mankulovića, aktuelnog prvaka države i perspektivnog Vladana Babića. Obojica su potencijalni reprezentativci i siguran sam da će publika imati prilike da vidi odlično pesničenje Nastupiće i Denis Memetović, momak iz Subotice koji je prikazao odlične partije na minulom Beogradskom pobedniku, kao i u Šapcu, pre mesec dana a sastaće se sa starim znancem Stefanom Čoloviem – rekao je Jovan Rakonjac, generalni sekretar Bokserskog saveza Srbije.
Nastavlja se i humanitarni rad Bokserskog saveza Srbije. Ulaznica u Šapcu je bile poslata sms poruka na 1003 a u Sali gimnazije u Šapcu bilo je poslato 1023 poruke, tačnije toliko je gledalaca prisustvovalo meču. Tehnički organizator manifestacije na Zlatiboru je Bokserski savez Srbije i Balkaan boksing klub iz Beograda.
-U Šapcu na humanitarnoj reviji za pomoć poplavljenima imali smo 1023 sms poruke a nadam se da ćemo na Zlatiboru premašiti taj broj. Na Zlatiboru će nastupiti Ivan Popović, Miljan Stevović, Saša Milovac kao i ostali momci. Iako je vreme odmora i poznato je da se bokseri u avgustu odmaraju ovo smo uradili kako bi videli spremnost naših takmičara pred nastavak sezone. Takmičenje počinje u septembru sa AS ligom, tačnije 6. septembra – veli Rakonjac.
Povezana vest:  Prva bokserska liga Srbije : Odlične borbe u Novom Sadu i Bijeljini