sjekloca abraham mec
MEČ ZA WBC POJAS
Sjekloća: Iz Engleske se vraćam sa pojasom!
 
Nikola Sjekloća i njegov tim u sastavu Luka Popović (menadžer), Milivoje Bašić (trener), kao i predsednik Crnogorske profesionalne federacije Milorad Mijo Martinović putuju za Liverpul, gde se u subotu 22. novembra u Eho Areni održava najbolja profesionalna revija u Evropi ove godine. Nikola Sjekloća boksuje za WBC Internacionalnu titulu, koja je do pre dve godine bila u njegovom vlasništvu, i eliminacioni meč za titulu svetskog prvaka u WBC verziji protiv nove nade britanskog boksa Kalum Smita (15-0).
– Kalum Smit je izrazito visok borac za supersrednju kategoriju, gledao sam većinu njegovih mečeva, sa svojim timom spremio taktiku i očekujem da ću se iz Engleske vratiti kao pobednik – rekao je Nikola Sjekloća.
– Nikola je već mesec dana na pripremama u Beogradu, izuzetno je fizički spreman, poseduje neuporedivo više iskustva od protivnika i ukoliko pokaze svoje raskošno boksersko znanje pobeda će sigurno biti ostvarena. Ovim putem bih se zahvalio sparing partnerima Marku Nikoliću, Miljanu Rovčaninu, Stefanu Čoloviću i Aleksandru Cigaranoviću koji su nam pomogli da Nikola dostigne željenu formu. U Liverpul ne idemo da se branimo već da ponovimo uspeh Dejana Zlatičanina koji je u junu ove godine savladao Riki Burnsa na njegovom ringu u Glasgovu – izjavio je Luka Popovic.
Ljubitelji boksa ovu spektakularnu reviju mogu pratiti putem satelita na Box Nation kanalu, Sky sportu.
Povezana vest:  Zlatičanin nokautom došao do borbe za titulu