marko nik 31032015 003

“PhD BOXING NIGHT” i KLUB „TEATRO„

Marko Nikolić u Teatru 3. aprila

Počelo je odbrojavanje. Nepuna dva dana ostala su do bokserskog spektakla u beogradskom klubu „Teatro„po uzoru na svetske metropole London i New York,  gde će glavni akteri

„PhD Boxing Night„  biti Marko Nikolić koji će boksovati protiv neugodnog Radovana Radojčina koji je krajem decembra prošle godine stao u gard čuvenom Darku Miličiću u Novom Sadu.

’’PhD Boxing Night’’ će biti održan u klubu’’Teatro’’Beograd, Sarajevska br.26 sa početkom u 23.00h   u  organizaciji Mega Promotion System-a , kompanije IBET – PLANET WIN 365 i kluba ’’Teatro’’ koji će svojim gostima obezbediti  nesvakidašnji bokserski spektakl u kome će zaljubljenici u boks moći da uživaju u sledećim borbama i to u poluteškoj kategoriji će se boriti  Marko Nikolić  (4-0-0 KO1) i Radovan Radojčin( 1-0-0 ), u super pero kategoriji Šerif Gurdijeljac ( 4-1-0 KO1) koji će za protivnika imati Bojana Veljkovića (1-3-1 KO1), u kruzer kategoriji Ivica Bačurin (19-7-1 KO9) protiv Aleksandra Petrovića (0-4-0). Za uvodnu borbu pre glavne borbe večeri je zakazan meč u muva kategoriji u između Nine Stojanović (6-0-0 KO3) i Jovane Trifunjagić ( debitant). Nina Stojanović, rođena 19.decembra 1991.godine u Beogradu, u profi boksu ima šest mečeva i svih šest pobeda od kojih je tri nokautom. Trenutno se nalazi na četvrtom mestu evropske rang liste.

Povezana vest:  GRAND PRI MATE PARLOV, Turnir otkazan zbog finansija

Marku Nikoliću se ponovo otvaraju vrata da se pokaže u profi boksu nakon velikog uspeha koji je postigao u avgustu mesecu 2014.godine u Haleu(Vestfalija) Nemačka i to na bokserskom spektaklu kao uvodna borba Marku Huku zahvaljujući promoterskoj kući Mega Promotion System. Nikolić je spreman i veoma motivisan za ovu borbu jer boksuje pred svojim sugrađanima. Njegov meč je predviđen u šest rundi i sa ambicijama koje ima, a to je da se do kraja 2015 godine sprema za napad na neku od titula, siguran je da će dati sve od sebe jer je mnogo radio, vredno vežbao i finalizirao pripreme koje su bile veoma naporne.

Povezana vest:  Beograd domaćin Evropskog seniorskog prvenstva u boksu 2024