vladimir klicko

Prodato skoro 40.000 karata za meč Kličko-Fjuri

Meč za titulu teške kategorije u boksu između šampiona Vladimira Klička i Tajsona Fjurija u oktobru biće održan pred punim tribinama u Diseldorfu, pošto je do sada prodato skoro 40.000 karata.Menadžer izazivača Fjurija (24-0, 18 nokauta), Mik Henesi rekao je danas za britanske medije da očekuje da će se karte prodavati brže kako se meč primiče, kao i da će stadion 24. oktobra „garantovano“ biti pun do kapaciteta od 55.000 mesta.
-Već smo blizu 40.000 prodatih ulaznica i garantovano će biti prodato svih 55.000. Verujem da će se brzo rasprodati kada počne pres-turneja. Karte se sjajno prodaju i globalno gledano, ovaj meč bi mogao da donese više od 30 miliona funti – rekao je Henesi.
Kličko (64-3, 53 nokauta) važi za apsolutnog šampiona teške kategorije, pošto ima pojaseve u verzijama WBA, WBO, IBF i IBO, ali i pojas časopisa Ring, koji se dodeljuje pravim šampionima.
Fjuri je ozbiljno shvatio najveću borbu svoje karijere i ove nedelje je rekao da će pripreme preseliti u Irsku, ali je Henesi kazao da će ostati u Engleskoj.
-Tajson neće ići u Irsku za sad. Kamp teče jako dobro ovde i odlučio je da ostane. Trenira malo u Boltonu i malo u oblasti Lejk, tako da ni on ni (trener) Piter (Fjuri) ne vide razloga da menjaju stvari – rekao je Henesi.

Povezana vest:  Kličko tvrdi da je Hej kukavica