petar zivkovic zlatibor jan

VEČE PROFI BOKSA NA ZLATIBORU

Srpski bokseri u ringu, Petar Živković ponovo među konopcima

Na Zlatiboru je održana profi boks revija a na programu je bilo šest mečeva i slavili su favoriti. Boksovali su Mane Marčeta, Marko Nikolić, Petar Živković, Šerif Gurdijeljac…

Posle dve godine pauze srpski bokser Petar Živković se uspešno vratio u ring i upisao još jednu pobedu na profi ringu. Poslednji put Živković je boksovao 13. decembra 2013 kada je izgubio od Samjuela Esposita. Ovoga puta je Živković savladao Marka Pavlovića (2, 5, 1). Živkoviću je ovo bio 18 meč a ima samo jedan poraz.

Povezana vest:  Pižurica i Jovanovićeva šampioni 41. „Vojvođanske zlatne rukavice“

Posle meča Živković je bio kratak:

-Posle pause od skoro dve godine pobeda prekidom u drugoj rundi.

Marko Nikolić je za praotivnika ima starog znanca iz Beograda  Aleksandra Petrovića a ovo mu je bio osmi meč a ima isto toliko pobeda. Petrović  je ovo bio deveti meč a ima dve pobede i sedam poraza.

-Uh jedva sam pobedio. Nisam trenirao ali sam imao snage da savladam starog znanca iz Crvene zvezde. Bio je to dobar meč, možda ne dovoljno atraktivan za publiku koliko za mene, da vidim gde sam sa formom i koliko sam psihički spreman. Sada je vreme da se vise posvetim treninzima I da nastavim sa dobrim rezultatima – rekao je Marko Nikolić.

Povezana vest:  Podeljene bronze na ženskom turniru

Mečevi:

Mane Marčeta – Miloš Doven 2:0 (prekid)

Petar Živković – Marko Pavlović 2:0 (prekid)

Serif Gurdijeljac – Nemanja Sabljov 2:0 na poene

Marko Nikolić – Aleksandar Petrović 2:0 na poene

Miloš Jovanović – TBA 2:0 na poene

Mirko Zdralo – Drago Jelić 2:0

PHOTO: ATAImages