kovacevic_i_mitrovicPredrag Kovačević u Crvenoj zvezdi

 

Ljubomir Manojlović generalni sekretar Bokserskog kluba Crvena Zvezda posle kraćih pregovora i dogovora doveo je Predraga Kovačevića iz BK Loznica kao novog  takmičara i kao  pojačanje za klub iz Ljutice Bogdana koji se sprema da ponovo nastupa u Prvoj bokserskoj ligi Srbije.

Kovačević je, inače, zaljubljenik i vatreni navijač Crvene Zvezde a imao je želju i da kad tad nastupi u ring sa Zvezdinim grbom na grudima.

Povezana vest:  Mlađi Kličko protiv Čisore 11. decembra

-I moja je želja bila da se Kovačević pojavi kao takmičar napeg kluba. Inače ja prema Kovačeviću gajim simpatije već duže vreme i mogu reći čak i kad je nastupao kao protivnik našem klubu dok je branio boje matičnog kluba BK Loznice mi smo bili veoma dobri prijatelji i to ćemo ostati do kraja – rekao je Manojlović. – Kovačević ima veliki potencijal i boksuje u velter ili srednjoj kategoriji, po potrebi. Veliki je radnik a dosta trenira u Nemačkoj. Prednost mu je što je jedan od najtalentovanijih pesničara u našoj zemlji i siguran sam da će na sledećem Prvenstvu Srbije zaseniore biti prvak države u svojoj kategoriji i tako obezbediti i poziv u nacionalni tim.

Povezana vest:  De La Hoja razmišlja o povratku na ring

Prvi operativac crveno belih Manojlović dodao je:

-Kovačević je veoma zapažen borac na domaćem i stranom ringu, uvek je spreman i verujem u njegova borbena iskustva, znanje i očekujem da će da opravdati moje poverenje.