evander_holyfield1Tyson protiv Holyfielda?!

 

Da li je ovo još jedna novinarska dezinformacija, da li je istina ili laž ali već se uveliko priča o velikom meču bokserskih penzionera! Naime, radi se o povratku, među konopce Mikea Tysona, inače penzionisanog a priča se da će stati u gard Evanderu Holyfieldu.

Tyson je, naravno sve to demantovao preko posrednika. Povratak bi se, potvrđuje se iz više izvora, trebao dogoditi u drugom delu 2010. a poznati su čak i potencijalni protivnici najboljeg teškaša svih vremena. Govori se o Tony Granu (15,2), Jeanu Marcu Mormecku (34-4), Vinny Maddalonu (33-6) ili Derrick Rosy (25-2).

Povezana vest:  Predrag Radošević: Povreda me je sprečila da pružim više

Mediji sa zapada tvrde da bi to mogao biti takođe i četiri godine stariji, ali još uvek aktivni Evander Holyfield koji je dva puta u devedesetim godina prošlog veka (1996. i 1997.) pobeđivao velikog rivala, kome je, već tada karijera bila u silaznoj putanji.

Podsećanja radi u prvoj od te de borbe uvek nervozni Tyson je Holyfieldu odgrizao deo uveta. Holyfielda sedeći meč očekuje u maju a Tyson nije boksovao od 11. juna 2005, kada je tehničkim nokautom izgubio od Irca Kevina McBridea.