artur abraham promo

Artur Abraham: WBO pojas je moj, pobediću Sjekloću!

Dan posle objave da će se u Berlinu sastati Artur Abraham (39(28KO), 4(1),0) i Nikola Sjekloća (26(8KO), 1,0) u meču za WBO prvaka sveta u supersrednoj kategoriji medijima se obratio branilac pojasa rođeni Jermen sada Nemac Artur Abraham poznatiji kao Kralj Artur. Meč je zakazan za 3. maj ove godine u Berlinu

Nemački prvak sveta u super srednoj kategoriji Artur Abraham braniće WBO pojas protiv Nikole Sjekloće, boksera iz Crne Gore a već na startu je Abraham naglasio da se neće rastati od pojasa, tako lako. Podsećanja radi u poslednjem meču koji je boksovao Abraham je na poene, u 12 rundi, pobedio Roberta Stiglitza i tako stigao do WBO pojasa Podsećanja radi Robert Stiglitz je pobedio Abrahama nokautom u četvrtoj rundi 23. marta 2013 ali je Jermen uspeo da povrati pojas. Prethodno je bio vlasnik WBO interkontinentalnog prvaka sveta.

Povezana vest:  MEČ ZA IBF, WBO I IBO POJAS U TEŠKOJ KATEGORIJI, Pobeda Klička nokautom

-Konačno sam došao do WBO pojasa prvaka sveta i nemam nameru da ga bilo kome dam u skorije vreme – rekao je Abraham i nastavio: – Uložio sam puno rada i truda, krvi i slatkih suza za moj poslednji meč u kome sam postao prvak sveta, ponovo.

Treneri, stručni štab i ceo kamp je stao iz Abrahama i svi rade na tome da Kralj Artur bude onaj stari ida psiho fizički bude spreman za meč sa Sjekloćom.

Povezana vest:  MEČ ZA WBC INTERKONTINENTALNOG PRVAKA, Sjekloća u Novom Sadu

-Trebaće mu dosta priprema za Sjekloću. On je dobar bokser i trudi se da bude aktivan u meču. U meču sa Saiko Bikom Sjekloća je pokazao da može da primi udarac i zato Abraham mora da koristi, ne samo snagu već i tehniku kako bi ga pobedio – rekao je Uli Vegner, trener Abrahama.