boxing-gloves
POSLE INCIDENTA NA PRVENSTVU SRBIJE
U BSS bez komentara! Ko je bio delegat i da li je pogrešio?!
 
Predsednik BSS Dragan Ignjatović u izjavi za “Sportski žurnal” nije želeo da komentariše incidente u Vlasotincu, iako je bio neposredno uz ring.
– BSS će u skladu sa zakonom preduzeti mere, a kad nadležni disciplinski organi budu doneli konačnu odluku, obavestićemo javnost – rekao je Ignjatović.
Takođe, vd generalnog sekretara Jovan Rakonjac nije hteo tokom današnjeg dana ništa da komentariše već će to uraditi u narednim danima.
Naravno, uloga delegata na bilo kom takmičenju nije da samo sedi za zapisničkim stolom već i da održi red u Sali tokom takmičenja. Baš zato i postoje seminari za delegate i baš zato se delegate licenciraju, baš kao i sudije i treneri.
Ovoga puta, na finalu Prvenstva Srbije u Vlasotincu delegat je bio Dragoljub Radović iz Beograda. Za njega nije poznato da li bio na seminaru, ove godine nije kao ni prošle. Ipak, prema propozicijama delegate je trebalo da obavesti policiju kao i da prekine takmičenje što nije urađeno. Ipak, koliko je poznato predstavnici Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije su upoznati sa situacijom i, kako nezvanično saznajemo BSS bi trebalo da poseti i insprektor ministarstva da se vidi ko je i gde i da li je pogrešio.
Povezana vest:  Pejaković svetska šampionka u boksu