Milica Mandic, tekvondo1
Milica Mandić otputovala u Mančester
 
Milica Mandić (preko 73) i njen trener Dragan Jović otputovali su danas u Mančester gde se održava treći Grand pri u tekvondou ove godine. Reč je o turniru kategorije G4,  koji se održava od 24. do 25. oktobra, a Milica na tatami izlazi već u petak.
Olimpijska šampionka je učestvovala proteklog vikenda na 13. Galebovom Trofeju Beograda, šampionatu G1 kategorij,  gde je zauzela drugo mesto. Grand pri u Mančesteru je sledeća stanica, gde će Milica imati prilike da osvoji nove bodove za olimpijsku listu. Iako u Kazahstanu na proteklom G4 turniru nije usepla da osvoji odličje, na prvom Grand priju u 2014 u Kini se okitila bronzom.
-Nakon Mančetera se podvlači crta za finalni Grand pri u Meksiku gde samo najboljih osam sa olimpijske liste može da učestvuje. Konkurencija je uvek jaka i svima je stalo da što dalje doguraju. Nadam se osvajanju medalje, mislim da je ovo pravi momenat za tako nešto – rekao je Dragan Jović.
Ovo je pozivni turnir na kojem učestvuju najbolja 32 borca sa olimpijske WTF liste. Pobednik dobija 5.000 dolara, drugoplasirani 3.000, a trećeplasirani 1.000 dolara. 
Povezana vest:  DŽUDO, Mrvaljević sutra na turniru u Madridu, početak kvalifikacija za OI 2016