conan clanakAMERICAN TOP TEAM OD SADA U ZAGREBU, DOLAZI AMERIČKA MMA LEGENDA – CONAN SILVEIRA!

Najveća američka i svetska MMA legenda Conan Silveira u subotu stiže u Hrvatsku! Zajedno sa svojim stručnim timom otvara American Top Team centar u Zagrebu, a sve profesionalne borce i ljubitelje borilačkih veština poziva na Dane otvorenih vrata u Slavonskoj aveniji 3, od 26. aprila do 2. maja, gde će imati priliku videti i doživeti vrhunske treninge najvećeg MMA stručnjaka.
-Hrvatska razume i voli sport te je rasadnik je vrsnih sportista. Upravo zato otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za celu gravitirajuću regiju. Ovde nameravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizovati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske – izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama pred svoj dolazak u Zagreb.
Conan Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspešniji centar MMA i ostalih borilačkih veština te fizičke spremnosti u poslednjih dvadesetak godina sa preko šezdesetak podružnica u SAD-u i svetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV showu The Ulitimate Fighter, pokrenutom 2005., borilačke veštine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD-u. Kao vrhunski borac i učesnik borilačkih televizijskih emisija, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat i po obuci borilačkih veština namenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim telohraniteljima iz sveta poznatih i slavnih.
Pokazni treninzi u MMA vještinama održavaće se pod vođstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa i Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodiće se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicionog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Reč je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT-a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV show -a FIGHT OF NATIONS.
Dani otvorenih vrata provodiće se u upravo uređenom prostoru ATT-a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od 26.4. do 02.05.2015. u više dnevnih termina. Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera sveta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe.
Za borce iz regiona osiguran je besplatni smeštaj u hostelu American Top Team Europe. Ulaz i sudelovanje su u ovom razdoblju od 26.4. do 02.05. 2015, po izvršenoj prijavi internetom – besplatni.
Sve informacije i upis zainteresovanih za učestvovanje na pokaznim treninzima sa Conanom Silveirom: http://bit.ly/1ON6kmV

Povezana vest:  Jović: Srpski tekvondisti spremni za Svetsko prvenstvo