tuca_mma_6_topola

VEČE ŠAMPIONA U HALI PIONIR

Na konferenciji se razgovaralo pesnicama, potukli se Stanković i Otieno

 

Na konferenciji za medije, u četvrtak, u restoranu Šest topola u Beogradu održana je prva konferencija za medije povodom prestojećeg spektakla u MMA koji je na programu u subotu uveče u Hali Pionir. Glavni akteri konferencije, pored organizatora bili su Nenad Stanković, profi bokser kome će ovo biti debi u oktagonu i Kenijac Džekson Otieno.Njih dvojica će se boriti u kategoriji do 93 kilograma Naime, tokom cele konferencije Kenijac je provocirao srpskog borca da bi na kraju konferencije, kada su rukavice bile bačene, došlo do tuče, tako da su dvojicu boraca morali da razdvajaju.

Povezana vest:  TEKVONDO, SP U FORMAMA 2013, Srpske tekvondoke spremen za Bali

Ipak, u glavnoj borbi večeri u Pioniru rukavice će ukrstiti Dušan Panajotović (3-0) i Amerikanac Bob Sap (11-15) u otvorenoj kategoriji.

– Veliko mi je zadovoljstvo što sam u Srbiji, među divnim i prelepim ljudima – rekao je Otieno. – U ovoj prostoriji vidim samo jedno ružno lice, Nenada Stankovića, i u subotu ću ga uništiti a njegovu devojku povesti sa sobom u Afriku!

Povezana vest:  Prašović iz Beograda otišao u London po svetsku titulu!

Nenad Stanković nije dozvolio da ga protivnik isprovocira i ostao je smiren posle prvih iskri.

– Ne nasedam na ovakve trikove. Otieno je dobar borac, ali siguran sam u sebe i znam da ću ga pobediti nokautom – jasan je Stanković.