mma_pionir (1)

MMA

NOĆ ŠAMPIONA U PIONIRU

Panajotović i Stanković prejaki za Sapa i Otiena

 

Pred oko 4.000 gledalaca u beogradskoj hali ,,Pionir“, Dušan Panajotović (3-0-1), može se reći, rutinski je savladao Amerikanca Boba Sapa (11-15), tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Američki kolos (195 cm/163 kg) nije pružio dostojan otpor domaćem borcu, ali se pokazao kao odličan šoumen, na pojedinim televizijama. Spektakularniji mu je bio ulazak u oktagon od same borbe. Panajotović (190 cm/110 kg), za minut i 27 sekundi je prisilio Sapa na predaju. Nakon snažnog desnog direkta kojim je pogodio suparnika iz Amerike, Panajotović je nastavio sa udarcima u parteru, dok Sap tapkanjen nije predao meč.

Povezana vest:  Jasnić imenovan za člana Izvršnog odbora ETU

Nenad Neša Stanković je više nego rutinski pobedio Kenijca Džeksona Otiena u prvoj rundi. Tako su sva najavljivanja tamnoputog Afrikanca kao i tuča u Šest topola na konferenciji za novinare pala u vodu.

OSTALI REZULTATI

Nenad Stanković (Srbija) – Džekson Otieno (Kenija) 1:0 (završnicom u 1.); Savo Kosić (Crna Gora) – Goce Dimitrovski (Makedonija) 1:0 (TKO u 1.); Dragutin Milošević – Marinko Stjepanović 1:0 (TKO u 1.); Arbi Argujev (Austrija) – Arton Zion (Mađarska) 1:0 (tavršnicom u 1.); Dražen Forgač (Hrvatska) – Rajan Cimerman (Holandija) 3:0 (odlukom sudija); Saša Lazić (Srbija) – Tihomir Bruner (Mađarska) 1:0 (završnicom u 1.)

Povezana vest:  14. VEČE BORILAČKIH VEŠTINA, Srbija protiv Francuske

mma_pionir (2)