VESTI
ponedeljak, 31 avgust 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

De Brujne zvanično u Mančester Sitiju

De Brujne zvanično u Mančester Sitiju

De Brujne zvanično u Mančester Sitiju Dosadašnji fudbaler Volfsburga, belgijski reprezentativac Kevin De Brujne, novo je pojačanje Mančester Sitija, potvrdio je engleski vicešampion.De Brujne je potpisao ugovor na šest godina i...

Redakcija 30 avg 2015 Fudbal

Čitaj dalje

Milojević: Drago mi je zbog pobede

Milojević: Drago mi je zbog pobede

Milojević: Drago mi je zbog pobede Posle pobede od 2:1 nad Metalcem iz Gornjeg Milanovca trener ekipe “Brđana” delovao je zadovoljno. - Nema šta, zaslužena pobeda, zbog koje mi je izuzetno drago....

Redakcija 30 avg 2015 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
De Brujne zvanično u Mančester Sitiju
Napisao Redakcija    nedelja, 30 avgust 2015 21:18   PDFŠtampaEl. pošta

Kevin De Bruyne

De Brujne zvanično u Mančester Sitiju

Dosadašnji fudbaler Volfsburga, belgijski reprezentativac Kevin De Brujne, novo je pojačanje Mančester Sitija, potvrdio je engleski vicešampion.
De Brujne je potpisao ugovor na šest godina i nosiće dres sa brojem 17.
-Želim da kao igrač dostignem najviši mogući nivo. Najvažnije je da na kraju sezone budemo srećni, da osvojimo nekoliko trofeja. To je najvažnije za klub, igrače i navijače, naravno - izjavio je 24. Belgijanac za klupski sajt.
Nije objavljeno koliko novca je Mančester Siti izdvojio za njegov dolazak, ali britanski mediji veruju da je reč o rekordnom klupskom transferu.
Pre De Brujnea Sitijev rekordan transfer je angažovanje Rahima Sterlinga iz Liverpula, za koga je plaćeno 49 miliona funti, što je najveća suma za nekog engleskog fudbalera ikada.

 


Strana 1 od 37888

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner