VESTI
četvrtak, 17 april 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

Inijesta: Tužna nedelja za Barselonu

Inijesta: Tužna nedelja za Barselonu

Inijesta: Tužna nedelja za Barselonu Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da je veoma razočaran porazom od madridskog Reala u finalu Kupa Kralja i dodao da je ekipa za samo...

Redakcija 17 apr 2014 Fudbal

Čitaj dalje

Riberi: Znate, i mi se umorimo ponekad

Riberi: Znate, i mi se umorimo ponekad

Riberi: Znate, i mi se umorimo ponekad Fudbaler Bajerna Frank Riberi priznao je danas da je njegova ekipa "popustila" nakon što je osigurala titulu prvaka Nemačke, ali je uveren da će...

Redakcija 17 apr 2014 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
Inijesta: Tužna nedelja za Barselonu
Napisao Redakcija    četvrtak, 17 april 2014 13:44   PDFŠtampaEl. pošta

Andres Iniesta Barcelona

Inijesta: Tužna nedelja za Barselonu

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da je veoma razočaran porazom od madridskog Reala u finalu Kupa Kralja i dodao da je ekipa za samo nedelju dana doživela tri velika udarca, posle eliminacije iz Lige šampiona od Atletika i poraz u Primeri od Granade, koji gotovo sigurno znači oproštaj od titule.
-Mnogo smo tužni zbog gubitka još jednog trofeja u ovoj sezoni. Jednostavno, nismo bili na svom nivou. Velika šteta i razočarenje koje moramo da prevaziđemo. Fudbal ima svoje trenutke, a ova nedelja je tužna jer smo eliminisani iz Lige šampiona i nacionalnog kupa. Moramo da se smirimo i ne smemo da odustanemo od titule u Primeri - rekao je Inijesta za As.
Barselona će u narednom 34. kolu dočekati Atletik Bilbao.
Katalonci se nalaze na trećem mestu na tabeli sa 78 bodova, bodom manje od Reala i četiri od lidera Atletika.

 


Strana 1 od 29275

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner