VESTI
petak, 30 januar 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

Nigerijac Uče u Levanteu

Nigerijac Uče u Levanteu

Nigerijac Uče u Levanteu Španski prvoligaš Levante, koji se ove sezone bori za opstanak, angažovao je bivšeg nigerijskog reprezentatvca Kalua Učea.Tridesetdvogodišnji Uče koji je do sada igrao za katarski Al Rajan...

Redakcija 29 jan 2015 Fudbal

Čitaj dalje

Kuadrado prelazi u Čelsi

Kuadrado prelazi u Čelsi

Kuadrado prelazi u Čelsi   Fudbalski klubovi Fjorentina i Čelsi postigli su dogovor o transferu igrača Huana Kuadrada u engleski tim, saopštili su danas britanski mediji. Čelsi će za 26-godsišnjeg Kolumbijca platiti 24,8...

Redakcija 29 jan 2015 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
Nigerijac Uče u Levanteu
Napisao Redakcija    četvrtak, 29 januar 2015 23:04   PDFŠtampaEl. pošta

kalu uceNigerijac Uče u Levanteu

Španski prvoligaš Levante, koji se ove sezone bori za opstanak, angažovao je bivšeg nigerijskog reprezentatvca Kalua Učea.
Tridesetdvogodišnji Uče koji je do sada igrao za katarski Al Rajan vraća se tako u Primeru, gde je ranije igrao za Almeriju i Espanjol.
Lenate je trenutno u zoni ispadanja sa svega 13 golova postignutih na 20 utakmica.

PHOTO: JOSEP LAGO | AFP

 


Strana 1 od 34726

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner