VESTI
petak, 31 jul 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

Maradona: Moja je dužnost da se borim sa…

Maradona: Moja je dužnost da se borim sa mafijom u FIFA

Maradona: Moja je dužnost da se borim sa mafijom u FIFA Legenda svetskog fudbala Dijego Maradona rekao je da želi da bude u sistemu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i da namerava...

Redakcija 30 jul 2015 Fudbal

Čitaj dalje

Šćepanović: Velika pobeda za Vojvodinu i…

Šćepanović: Velika pobeda za Vojvodinu i srpski fudbal

Šćepanović: Velika pobeda za Vojvodinu i srpski fudbal Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović rekao je da je veoma srećan i ponosan na ekipu posle večerašnje ubedljive pobede nad...

Redakcija 30 jul 2015 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
Maradona: Moja je dužnost da se borim sa mafijom u FIFA
Napisao Redakcija    četvrtak, 30 jul 2015 22:11   PDFŠtampaEl. pošta

maradona

Maradona: Moja je dužnost da se borim sa mafijom u FIFA

Legenda svetskog fudbala Dijego Maradona rekao je da želi da bude u sistemu Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i da namerava da se bori protiv korupcije u toj organizaciji.
-Moja je dužnost da se borim sa mafijom, koja je još uvek prisutna unutar FIFA. Moram da se borim sa onima koji su jako dugo pljačkali FIFA iznutra. Predsedništvo? Zaista želim da budem u ovoj organizaciji. Sada je u moju korist činjenica da sam na istoj talasnoj dužini sa Amerikancima koji vode istragu o korupciji. Amerikanci su ozbiljni - kazao je 54. godišnji Argentinac, a prenosi Rojters.
Prošle nedelje Maradona je najavio kandidaturu za predsednika FIFA na izborima u februaru sledeće godine, ali ta informacija kasnije nije potvrđena.

 


Strana 1 od 37395

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner