VESTI
sreda, 03 septembar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobi…

El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobitak na lutriji

El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobitak na lutriji Mladi fudbaler Barselone Munir El Hadadi priznao je da je još u neverici što ima priliku da igra i deli svlačionicu sa...

Redakcija 02 sep 2014 Fudbal

Čitaj dalje

Gremio suspendovao svoju navijačku grupu…

Gremio suspendovao svoju navijačku grupu zbog rasizma

Gremio suspendovao svoju navijačku grupu zbog rasizma Brazilski fudbalski klub Gremio saopštio je danas da je na neodređeno vreme suspendovao jednu od svojih navijačkih grupa zato što je suparničkog...

Redakcija 02 sep 2014 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobitak na lutriji
Napisao Redakcija    utorak, 02 septembar 2014 19:16   PDFŠtampaEl. pošta

Lionel Messi Almeria Barcelona

El Hadadi: Igranje pored Mesija kao dobitak na lutriji

Mladi fudbaler Barselone Munir El Hadadi priznao je da je još u neverici što ima priliku da igra i deli svlačionicu sa svojim idolom, četvorostrukim osvajačem Zlatne lopte Lionelom Mesijem.
Devetnaestogodišnji napadač marokanskog porekla stigao je na Nou Kamp 2011. iz madridskog Atletika i na startu sezone impresionirao je i stručni štab i navijače, a igranje pored Mesija ocenio je kao "dobitak na lutriji".
-Nisam očekivao da se sve ovo desi, ali to je epilog svakodnevnog napornog rada i na kraju je stigla nagrada. To je ostvarenje sna da treniram sa saigračima u Barseloni. Uvek sam govorio da je Mesi moj idol, on je to i dalje - rekao je El Hadadi španskim novinarima, navodeći da od fudbalera Barselone svakodnevno uči i upija sve što rade.
-Trudim se da ostanem ista osoba kao do sada. Moj cilj je da svakog dana dam sve od sebe, opušten sam, a ovo je nagrada kao dobitak na lutriji - istakao je talentovani fudbaler.
El Hadadi ima pravo da nastupa za Maroko, ali je naveo da ne želi da bude uvučen u raspravu za koji nacionalni tim će igrati u budućnosti.
-Trenutno sam član mlade reprezentacije Španije i veoma sam srećan. Sve drugo, videćemo. O tome trenutno ne razmišljam, moram da ostanem miran i skoncentrišem se samo na igranje - zaključio je El Hadadi, koji je trenutno u prvom planu trenera Luisa Enrikea u napadačkoj liniji Katalonaca.

 


Strana 1 od 32017

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner