VESTI
sreda, 10 februar 2016
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbij…

Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom i želi pobedu

Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom i želi pobedu Selektor reprezentacije Rusije u futsalu Sergej Skorovič rekao je danas da se raduje predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva protiv Srbije....

Redakcija 10 feb 2016 Fudbal

Čitaj dalje

Kovačević: Futsal ne sme da nestane posl…

Kovačević: Futsal ne sme da nestane posle ovog prvenstva

Kovačević: Futsal ne sme da nestane posle ovog prvenstva Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je danas da je njegova ekipa svesna koliko je postigla plasmanom u polufinale...

Redakcija 10 feb 2016 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom i želi pobedu
Napisao Redakcija    sreda, 10 februar 2016 14:58    PDF Štampa El. pošta

sergej skorovic selektor rusija

Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom i želi pobedu

Selektor reprezentacije Rusije u futsalu Sergej Skorovič rekao je danas da se raduje predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva protiv Srbije.
-Ruski i srpski narod imaju veoma dobre medjusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi - rekao je Skorovič novinarima u Beogradu.
Srbija i Rusija će se sastati sutra, kao i Kazahstan i Španija koje čine drugi polufinalni par kontinentalnog šampionata u Beogradu. Skorovič nije želeo da kaže da je njegova ekipa favorit.
-Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku - naveo je on.
Od srpskih igrača, selektor Rusije je posebno izdvojio najboljeg strelca Mladena Kocića, kapitena Marka Perića i golmana Miodraga Aksentijevića. Ipak, on je istakao da je Srbija "veoma dobra i iskusna" reprezentacija i da je veoma jaka kao tim.
Skorovič je pohvalio atmosferu u Areni, ali je i rekao da je njegova ekipa već igrala pred toliko ljudi.
-Ovde je fantastična atmosfera, veoma je dobro za ovaj sport što utakmice prati više od 10 hiljada ljudi. Ali, već smo igrali pred toliko ljudi i to ne bi trebalo da nam predstavlja problem - kazao je Skorovič.
Utakmica će se igrati sutra od 18.30 u Beogradskoj areni.

 


Strana 1 od 39640

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner