VESTI
utorak, 07 jul 2015
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

Pirlo sa platom od osam miliona dolara n…

Pirlo sa platom od osam miliona dolara najplaćeniji u MLS

Pirlo sa platom od osam miliona dolara najplaćeniji u MLS Novi fudbaler Njujork Sitija Andrea Pirlo sa godišnjom platom od osam miliona dolara (7,25 miliona evra), postao je najplaćeniji igrač američke...

Redakcija 07 jul 2015 Fudbal

Čitaj dalje

Nastevski novo pojačanje Novog Pazara

Nastevski novo pojačanje Novog Pazara

Nastevski novo pojačanje Novog Pazara Mladi makedonski fudbaler Ivan Nastevki karijeru će nastaviti u Novom Pazaru, saopštio je danas klub kraj Jošanice.Nastevski ima 23 godine, može da igra na nekoliko pozicija,...

Redakcija 07 jul 2015 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
Pirlo sa platom od osam miliona dolara najplaćeniji u MLS
Napisao Redakcija    utorak, 07 jul 2015 13:20   PDFŠtampaEl. pošta

Pirlo casual

Pirlo sa platom od osam miliona dolara najplaćeniji u MLS

Novi fudbaler Njujork Sitija Andrea Pirlo sa godišnjom platom od osam miliona dolara (7,25 miliona evra), postao je najplaćeniji igrač američke MLS lige, prenosi ESPN.
Italijanski reprezentativac odlučio je da posle 20 godina napusti Apenine i preseli se u SAD, a osim novih izazova, svakako da je na tu njegovu odluku presudno uticao finansijski momenat, s obzirom na to da je u Juventusu zarađivao dvostruko manje - 3,5 miliona evra godišnje.
Pirlo će uz Davida Vilju i Franka Lamparda biti najveći adut Njujorka Sitija, debitanta u MLS ligi, u ambiciji da odmah osvoji šampionski trofej.

PHOTO: Josiah Kamau/BuzzFoto

 


Strana 1 od 37120

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner