VESTI
četvrtak, 18 septembar 2014
Baner
Baner

ATA Stars: Fudbal

FSS: Lalatović kažnjen sa tri utakmice

FSS: Lalatović kažnjen sa tri utakmice

FSS: Lalatović kažnjen sa tri utakmice Disciplinska komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića sa tri utakmice zabrane vođenja ekipe u prvenstvu i nacionalnom Kupu,...

Redakcija 18 sep 2014 Fudbal

Čitaj dalje

FIFA naredila zvaničnicima da vrate pokl…

FIFA naredila zvaničnicima da vrate poklonjene satove

FIFA naredila zvaničnicima da vrate poklonjene satove Etički istražitelj Svetske fudbalske federacije (FIFA) naredio je danas funkcionerima te organizacije da vrate luksuzne satove koje su dobili u Brazilu uoči Mundijala.Fudbalski savez...

Redakcija 18 sep 2014 Fudbal

Čitaj dalje
Baner
FSS: Lalatović kažnjen sa tri utakmice
Napisao Redakcija    četvrtak, 18 septembar 2014 14:36   PDFŠtampaEl. pošta

Lalatovic ZVEZDA-JAGODINA 08

FSS: Lalatović kažnjen sa tri utakmice

Disciplinska komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića sa tri utakmice zabrane vođenja ekipe u prvenstvu i nacionalnom Kupu, zbog nesportskog ponašanja i isključenja na meču protiv Napretka u Kruševcu.
Lalatović će morati da plati i 200.000 dianara, a izrečena mu je i uslovna kazna od godinu dana.
Protiv vršilaca dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića pokrenut je disciplinski postupak, zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice.
-Zatražene su i pisane izjave od fudbalskih klubova Napredak i Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od beogradskog kluba i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije - navodio se u saopštenju FSS.
Radnički iz Kragujevca moraće da plati 20.000 dinara zbog pet opomena na meču protiv Voždovca, dok je iz istog razloga novčana kazna u visini od 22.000 dinara izrečena Čukaričkom na utakmici protiv Partizana.
Disciplinska komisija FSS, takođe, žatražila je izjavu od crno-belih zbog unošenja pirotehnike na stadion u Humskoj.

 


Strana 1 od 32279

Obeležite nas

Bookmark and Share

ATA social media

facebooktwitteryoutubebloggermail

ATA Advertising

Sadržaj veb sajta i tehnologija koje su korišćene su zaštićene zakonom. u slučaju da nije izričito napomenuto, sve vesti, članci, reportaže, izveštaji, intervjui i drugi tekstualni, grafički, tonski i video materijali objavljeni na veb sajtu su vlasništvo veb sajta. Dozvoljeno je kopirati tekstualni sadržaj samo uz pismeno odobrenje i uz navođenje izvora. Korišćenje fotografija i ostalih materijala sa veb sajta je strogo zabranjeno. Narušivanje povlači zakonske posledice.

Baner