Carlo Ancelotti 1

Anćeloti: Pobeda tima, izostanak Ronalda dodatni motiv

Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je danas da su Madriđani zahvaljujući sjajnoj timskoj igri došli do trofeja u Kupu kralja i da je izostanak Kristijana Ronalda dodatno motivisao ekipu.
Real je sinoć na stadionu Mestalja u Valensiji savladao Barselonu sa 2:1, e pobedonosni gol postigao je Geret Bejl, posle sjajnog solo-prodora u 85. minutu.
-Kada pobedite Barselonu, važno je da znate da je to zbog odlične timske igre. Pokazali smo da smo čvrsta i kompaktna ekipa. Svi igrači su bili dobri, a izostanak Ronalda ih je još više motivisao – rekao je Anćeloti za klupski sajt.
Italijanskom stručnjaku to je prvi trofej u Reala otkako je letos došao u Madrid.
-Veoma sam srećan zbog pehara. Igrali smo kvalitetno tokom celog meča. Drago mi je što smo doneli radost navijačima. Izašli smo jači iz ove utakmice i ovakva pobeda može da nam pomogne u završnici Primere i Lige šampiona. Ceo meč smo igrali kao što smo i zamislili, bili smo bolji od Barselone – dodao je Anćeloti.
Ekipa Reala zauzima drugo mesto na tabeli Primere sa tri boda manje od vodećeg gradskog rivala, Atletika. U polufinalu Lige šampiona Real se sastaje sa minhenskim Bajernom. 

Povezana vest:  Reprezentacija Prve lige Srbije sutra igra sa Italijanima