pavicevicPavićević: Izgarali smo jedan za drugog

Odbrana Crvene zvezde u utakmici u Novom Pazaru uspela je da sačuva svoj gol. Štoperski tandem Pavićević – Kelhar uspešno je zaustavio sve pokušaje rivala.

Uvek i na pravom mestu bili su centralni defanzivci crveno-belih, a koliko su dobro uradili svoj deo posla svedoči i podatak da golman Boban Bajković gotovo da nije imao posla.

Povezana vest:  Benites: Tores bi mogao da ode iz Liverpula

– Da biste pobedili u ovakvim utakmicama pored kvaliteta morate da pokažete i veliki motiv i želju. Teren je bio izuzetno težak za igru, atmosfera je bila uzavrela, i morali smo da sačuvamo koncentraciju tokom svih 90 minuta. Bodrili smo jedni druge, i pokazali veliki timski duh. Borili smo se za svaku loptu maksimalno i nismo dozvolili protivniku da ozbiljnije ugrozi naš gol – istakao je Pavićević.

Povezana vest:  Formira se telo za kontrolu klađenja na utakmice u Srbiji

Posmatrajući izdanja crveno-belih ovog proleća utisak je da poslednja linija bolje deluje kada ima minimalno, nego ubedljivo vođstvo.

– To je tačno. Kada povedemo sa dva i više golova razlike nekako sami sebi stvorimo probleme. Da li dođe do opuštanja ili nečega drugog, ne znam, ali kada imamo gol prednosti delujemo sigurnije. Međutim, ne želim o tome sada da govorim i siguran sam da ćemo ubuduće ispraviti i te propuste. Zabeležili smo 14. uzastopnu pobedu, pobedili na teškom gostovanju i zadržali prvo mesto. Okrećemo se meču sa Radničkim i pripremi tog susreta – konstatovao je crnogorski reprezentativac.

Povezana vest:  SP JAR, Van Persi: Mislim da ćemo na Nemačku