Younes Kaboul Tottenham FulhamTotenhem osvojio važne bodove protiv Fulama

Fudbaleri Totenhema savladali su danas na domaćem terenu ekipu gradskog ricala Fulama sa 3:1, u utakmici 35. kola engleske Premijer lige.
Totenhem je zasluženo došao do uspeha posle bolje igre u drugom poluvremenu. Fulam se dobro držao u prvom delu i izjednačio rezultat samo dva minuta nakon vođstva domaćina, ali je sastav Tima Šervuda u nastavku dominirao.
Kejn i Kabul obezbedili su nedostižnu prednost „petlovima“, a da će gosti pognutih glava napustiti stadion Vajt Hart Lejn bilo je jasno kada Sidvel u završnici nije realizovao penal.
Totenhem je 19. pobedom ove sezone zadržao šanse da se bori za četvrto mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Fulam ostao u zoni ispadanja i sve je dalje od opstanka u elitnoj konkurenciji.
Totenhem – Fulam 3:1 (Paulinjo 35, Kejn 48, Kabul 62 – Sidvel 37)
Od 16 sati igraju Aston Vila – Sautempton, Kardif – Stouk, Njukasl – Svonsi i Vesthem – Kristal Palas, a od 18.30 Čelsi – Sanderlend.
Sutra se sastaju Norič – Liverpul, Hal – Arsenal i Everton – Mančester Junajted, a u ponedeljak Mančester Siti – Vest Bromvič Albion.
Tabela: Liverpul 77 bodova, Čelsi 75, Mančester Siti 71, Arsenal 67, Everton 66, Totenhem 63, Mančester Junajted 57, itd.

Povezana vest:  Popović: Utakmica protiv Jagodine će biti fizički teška i zahtevna