FUDBALSKA-LOPTA
Veselinović: Prerano su nas otpisali
 
Fudbaler Javora Borko Veselinović rekao je uoči meča sa OFK Beogradom da se ivanjički klub nalazi u veoma nezavidnoj poziciji na tabeli, ali da još uvek niko ne može da ga otpiše iz borbe za opstanak u Superligi.
-U teškoj smo situaciji, ali su nas neki prerano otpisali. Neočekivano smo izgubili bodove protiv Užičana, a stvari će doći na svoje mesto ukoliko budemo slavili u Beogradu. Veoma cenimo mladi tim protivnika, i uveren sam da se sa ovog gostovanja možemo vratiti sa sva tri boda – kazao je Veselinović.
Generalni menadžer Javora Nikola Lišanin izrazio je očekivanje da će Ivanjičani osvojiti neophodne bodove u predstojećoj utakmici protiv OFK Beograda.
-Imamo još šansi za opstanak u fudbalskoj eliti, nesrećno smo izgubili protiv Slobode u prošlom kolu, ali smatram da ćemo do kraja sezoni izboriti to što svim srcem priželjkujemo – naveo je on.
Predstojeću utakmicu sa OFK Beogradom na Karaburmi Lišanin smatra mečom sezone. Budući da se i tim iz prestonice nalazi u opasnoj zoni, u nedelju se očekuje velika borba na Omladinskom stadionu.
Utakmica 26. kola Superlige između OFK Beograda i Javor Matisa igra se u nedelju, 27. aprila, na stadionu na Karaburmi, sa početkom u 16 sati.
Povezana vest:  Savić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom