Mario Balotelli 1

Inzagi: Pokušaću da resetujem sve priče o Baloteliju

Trener Milana Filipo Inzagi rekao je danas da je njegov tim ima obavezu da se bori za titulu u Seriji A, ali da bi bio zadovoljan plasmanom među prva tri mesta koja vode u Ligu šampiona.
-Želim da moj tim bude na nivou Juventusa i Rome i da se bori za titulu. Ukoliko to ne budemo uspeli, onda je glavni cilj treće mesto i ulazak u Ligu šampiona. Milan ima mnogo mladih i talentovanih igrača i zato moramo da budemo strpljivi. Momci odlično rade i napredujemo svakim danom. Milan mora uvek da ide na trofeje – rekao je Inzagi italijanskim novinarima uoči polaska na turneju u SAD.
Italijanski mediji su preneli da bi napadač „rosonera“ Mario Baloteli mogao da pređe u Arsenal, ali je Inzagi istakao da su male šanse da se taj transfer realizuje.
-Mario je naš bitan igrač i želim da mu pomognem kako bi još više napredovao. Pokušaću da resetujem sve loše što se priča o njemu i želim da iskoristim njegov potencijal. Moramo da pronađemo zamenu za njega ukoliko ga klub proda, ali verujem da će ostati – naveo je Inzagi.
Milan će u Americi odigrati prijateljske utakmice protiv Olimpijakosa, Mančester Sitija, Liverpula i meksičkog Čivasa.

Povezana vest:  Ranijeri preuzeo Lester