marko nikolic kzn jul 2014 (2)

Nikolić: Oni su bogati, ali mi smo gladni uspeha

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je glad za pobedama i uspehom najveći adut njegove ekipe u meču sa finansijskii mnogo jačim šampionom Bugarske Ludogorecom.
-Bugarski klub je već tri godine zaredom prvak. Prošle sezone imao je zapaženu ulogu u Evropi, izuzetno su finansijski jaki, što je njihova prednost, međutim, mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju novac, a mi glad za pobedama i to je naš najjači adut – rekao je Nikolić.
-Dobro se poznajemo, tu glad za uspehom moramo da prenesemo na teren, i da budemo spremni da se borimo za svaki santimetar terena. Ko god da je sa druge strane, šanse su pođednake – rekao je Nikolić.
Partizan je i prošle sezone igrao sa Ludogorecom u istoj fazi takmičenja. kada su Bugari slavili sa 2:1 kod kuće i sa 1:0 u Beogradu.
-Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogorec, svaki tim ima neke mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo ovaj dvomeč – rekao je Nikolić.
On je dodao da to nije meč koji odlučuje o „životu ili smrtu“, ali jeste još jedna velika utakmica u istoriji Partizana.
-Borimo se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje na svetu, važno je da svi uživamo u ovome – poručio je Nikolić.
Partizan sutra putuje u Razgrad i prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca na programu je u sredu od 20 časova.a

Povezana vest:  Ljajić: Napustiću fudbal ako dokažu da sam vređao Rosija