terzic bilbord

Terzić: FSS nije monarhija

Funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Tomislav Karadžić ne može sam da odlučuje da li će ostati na toj funkciji i u novom mandatu. 
-Nije ovo monarhija, pa da Karadžić odlučuje da li će ostati predsednik ili neće. Ako se nije šalio, 2016. godine su izbori, pa neka izađe na crtu, pa neka pobedi. Ako se nije šalio, a nadam se da se šalio – rekao je Terzić novinarima u Sloveniji. 
Karadžić je juče na promociji Dika Advokata za novog selektora reprezentacije Srbije indirektno najavio da će ponovo kandidovati za mesto predsednika Saveza. Terzić je dan posle rekao da je to bila simpatična šala. 
-Bio sam na promociji novog selektora i Karadžić je, kada je davao dres Advokatu, rekao: ‘Terza, vidiš šta te čeka kao budućem predsedniku za jedno 10 godina’ – kazao je Terzić. 
Prema njegovim rečima, poboljšani su odnosi između Crvene zvezde I FS S-a. 
-Dešavalo se šta se dešavalo u poslednjih godinu i po dana. Neke ratne sekire su, recimo zakopane, i recimo da to možda odgovara Crvenoj zvezdi u ovom momentu – rekao je Terzić.

Povezana vest:  Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika