lalatovic trening 1

Lalatović: Zadovoljan sam prikazanom igrom

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da rezultat na pripremnoj utakmici protiv Hanovera nije bio u prvom planu i da je zadovoljan prikazanom igrom. 
-Kada sve saberem i oduzmem, s obzirom da treniramo četiri nedelje, da smo 22, 23 dana van kuće i da smo odigrali ovoliki broj utakmica – mogu da budem zadovoljan većim delom meča – rekao je Lalatović novinarima posle meča u Ptuju. 
Crvena zvezda poražena je danas u Sloveniji od nemačkog prvoligaša Hanovera sa 2:3, iako je beogradska ekipa imala dva gola prednosti. 
-Jedino ne mogu biti zadovoljan samo kako smo odreagovali posle prvog primljenog gola i na koji način smo primili sva tri gola – posle individualnih grešaka igrača. Srećan što smo pokazali kvalitet I što imamo realizaciju – kazao je Lalatović. 
Šef stručnog štaba rekao je da su igrači bili umorni, kao i da je priželjkivao da budu poraženi u jednom pripremnom meču. 
-Pravili smo greške, ali opravdavam ih, jer su umorni. Iskren da budem, navijao sam da izgubimo jednu utakmicu na pripremama, jer to znači da ćemo bolje igrati u prvenstvu. Dobro smo odradili pripreme – kazao je on. 
Fudbaleri Crvene zvezde vratiće se sutra u Beograd sa drugog dela priprema u Sloveniji. 

Povezana vest:  Stojković: Srećan sam u Kini, Evropa ako dodje