anceloti press-nasmejan

Anćeloti: Ronaldova povreda nije ozbiljne prirode

Trener madridskog Reala Karlo Anćeloti rekao je danas da povreda Kristijana Ronalda nije ozbiljne prirode i da portugalskog reprezentativca uskoro očekuje na terenu.
Ronaldo je zbog bola u zadnjoj loži napustio teren na poluvremenu prvog meča španskog Superkupa protiv gradskog rivala Atletika (1:1) i najverovatnije će propustiti revanš meč.
-Osetio je nešto, neku neprijatnost. Više ćemo znati sutra posle pregleda. Očigledno nije ništa ozbiljno – rekao je Ančeloti.
Ronalda je zamenio Kolumbijac Džejms Rodrigez, koji je u 81. minutu doveo Real u vođstvo.
-Bio je dobar, cela ekipa bila je konkretnija u nastavku meča. Gol koji je postigao dao mu je samopouzdanje. Mislim da smo kontrolisali utakmicu, igrali smo presing i zadovoljan sam izdanjem veznog reda . dodao je Ančeloti.
Italijanski stručnjak smatra da je Atletiko u blagoj prednosti u revanšu, jer je u finišu uspeo da izjednači preko Raula Garsije.
-Atletiko ima blagu prednost, jer moramo da postignemo gol na Visente Kalderonu, ali daćemo sve od sebe. Osvojićem Superkup ako budemo igrali kao u prvom meču – zaključio je Ančeloti.
Revanš meč na programu je u petak od 23 sata na stadionu Visente Kalderon.

Povezana vest:  Livorno ponovo bez trenera