Angel Di-Maria

Ančeloti: Di Marija tražio da napusti klub

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da ga je Anhel Di Marija zamolio da napusti klub i dodao da je Argentinac odbio da produži ugovor. 
-Di Marija me je zamolio da napusti klub ovog leta. On je odbacio ponudu kluba da ostane i produži ugovor. Mi sada tražimo rešnje – zamenu za njega. Ako do kraja prelaznog roka ne nađe novi klub, on će ostati ovde i nastaviće da trenira sa nama, to nije nikakav problem – rekao je Ančeloti, a prenose španski mediji. 
Di Marija je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Brazilu bio jedan od najboljih igrača Argentine, koja je igrala u finalu, ali je u Realu izgubio svoje mesto, pošto su ekipu pojačali Toni Kros i Hames Rodriges. 
Argentinca su prethodnih nedelja povezivali sa Pari Sen Žermenom I Mančester juanjtedom, međutim, francuksa ekipa je nedavno saopštila da više nije zainteresovana za fudbalera sredine terena iz finansijskih razloga. 
Di Marija (26) je 2010. godine došao iz Benfike u Real i sa klubom ima ugovor do 2018. godine, a njegova cena se kreće oko 60 miliona evra. On je za Real do sada odigrao 190 utakmica i postigao 36 golova, dok je 52 puta nastupao za selekciju Argentine. 

Povezana vest:  Tomislav Karadžić: Napad na Markovića je predimenzioniran