marko nikolic par nefciNikolić: Borili smo se, igrali pametno, pravi smo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala pametno revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Nefčija.
-Borili smo se, igrali pametno, priveli poluvreme kraju. Primili smo gol iz gužve, ali smo ulaskom Saše Ilića ponovo dobili punu kontrolu. Imali smo i ranije prilike da damo drugi gol, na kraju smo ga davali dugo. Čestitam momcima, bili su pravi – istakao je Nikolić izveštačima iz Beograda posle meča u Bakuu.
Partizan je, posle pobede od 3:2 u Beogradu, i u revanšu bio bolji od Nefčija pobedivši klub iz Bakua sa 2:1.
-Nemamo poraz iz šest evropskih utakmica, zabeležili smo četiri pobede. To je lep rezultat. Momci su igrali najbolje što mogu, prvi su u prvenstvu, nikakav medijski spin to ne može da promeni. Činjenica su rezultati, da smo prvi – kazao je Nikolić.
Današnji meč je odigran na izuzetno lošem terenu, a posle jučerašnjih incidenata na i posle treninga Partizana, domaćin je i večeras pokušao da isprovocira goste. Kako javljaju izveštaci beogradskih medija iz Bakuua, pre početka meča sa razglasa su puštane navijačke pesme Crvene zvezde, a na poluvremenu domaćin igračima Partizana nije obezbedio vodu, pa je jedan od članova stručnog štaba kupio vodu na obližnjem kiosku.
-Sve što se dešavalo bio je motiv vise za nas. Ja sam se zahvalio ljudima iz kluba, sportski su čestitali posle utakmice. Bili su fer i korektni – naveo je trener Partizana.
Žreb za grupnu fazu Lige Evrope održaće se sutra u Monaku.

Povezana vest:  Prvih sedam reprezentacija na listi iz oktobra nosioci na SP 2014.