branislav ivanovic slavlje

Ivanović: Prvi meč je uvek važan

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da je veoma važno da Čelsi pobedi Šalke i uspešno započne takmičenje u Ligi šampiona.
-Očekujem težak i naporan mec. Šalke ima dobar tim, posebno u odbrani, koja je kompaktna. Ovo je prvi meč kod kuće i veoma je važno da dobro počnemo takmičenje. Svaka utakmici u Ligi šampiona je teška, u to smo se uverili i prošle godine – rekao je Ivanović za klupski sajt.
On je dodao da sa istim žarom dočekuje obaveze u LŠ, bez obzira na fazu takmičenja.
-Moraš da budeš skoncentrisan ako želih uspeh. Svaki fudbaler sanja da osvoji Ligu šampiona. To je nešto posebno za sve nas – rekao je Ivanović.
Bivši fudbaler Srema, OFK Beograda i Lokomotive iz Moskve istakao je da mu je prisustvo u klubu saigrača iz reprezentacije Nemanje Matića pomoglo da što bolje dočeka start sezone.
– Počeo sam sa nekoliko golova, ali to nije toliko važno kada igrate u odbrani. Trenutno naš tim izgleda dobro i puni smo samopouzdanja, ali znamo da je sezona duga i da moramo da nastavimo sa napretkom – poručio je 30 – godišnji defanzivac, koji je za „plavce“ odigrao 273 utakmice.
Meč prvog kola G grupe Lige šampiona između Čelsija i Šalkea igra se sutra od 20.45 na stadionu Stamford Bridž.

Povezana vest:  Čačani rasterećeni protiv Zvezde, Petrović veruje u tim