totenhem trening

LIGA EVROPE

Paulinjo: Respektujem tim Partizana

Fudbaler Totenhema, Brazilac Paulinjo, rekao je večeras da respektuje tim Partizana, ali da njegov tim želi pobedom da započne takmičenje u Ligi Evrope.
-Očekujem dobar meč, a mi moramo da krenemo pobedom. Znamo da je Partizan dobar tim, gledali smo snimke njihovih mečeva i videli da imaju dosta talentovanih igtrača. Ipak, nama su bitna tri boda i nadam se da ćemo ih osvojiti – kazao je Paulinjo na stadionu Partizana posle treninga londonskog kluba.
Paulinjo je istakao da izuzetno poštuje srpske fudbalere, a posebno je izdvojio igrače Čelsija, Branislava Ivanovića i Nemanju Matića.
-Igrao sam nedavno protiv Srbije u dresu reprezentacije i video da imaju dosta dobrih igrača. Izuzetno poštujem srpsku reprezentaciju, ali ne poznajem dovoljno ekipu Partizana – naveo je Paulinjo.
Njegov saigrač, mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković, rekao je da je srećan zbog povratka u zemlju.
-Nikada nisam igrao na stadionu Partizana, ali nisam siguran da ću sutra biti u startnoj postavi. Ne poznajem dovoljno ekipu crno-belih, znam samo Živkovića, Petrovića i Brašanca iz mlade reprezentacije. Znam da Brašanac neće igrati zbog povrede. Idemo na pobedu i verujem da ćemo to i ostvariti. Imamo dobar tim i nadamo se da možemo da osvojimo Ligu Evrope – kazao je Veljković.
Utakmica prvog kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Totenhema igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Van Gal: Napuštam Junajted 2017. zbog obećanja supruzi