lalatovic trening 1

Lalatović: Moramo da iskupimo za kiks u Kruševcu

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje pobedu nad Novim Pazarom u šestom kolu Superlige kako bi se ekipa iskupila za kiks protiv Napretka prošle nedelje.
-Svaka utakmica je sve teža. Novi Pazar je promenio trenera što će podići ekipu. Imaju dobar i iskusan tim. Žele da nas iznenade, ali to im sigurno nećemo dozvoliti. Hoćemo da ispravimo grešku iz prošlog kola kad smo odigrali najgori meč u sezoni – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.
Lalatović je zbog incidenta i isključenja u Kruševcu kažnjen sa 200.000 dinara i tri meča suspenzije uslovno na godinu dana.
-Pribojavao sam se veće kazne. Napravio sam ispad koji nije smeo da mi se desi. Bio sam isprovociran zbog nedosuđenog penala za nas u poslednjem minutu. Domaći navijači su me pogodili upaljačem u glavu i pljuvali, a vređali su mi i decu. A kada osetite miris piva, ne možete da se iskontrolišete – naveo je on.
Lalatović je rekao da se defanzivac Darko Lazić oporavio od povrede i da će biti u timu. Golman Zvezde Predrag Rajković rekao je da je Novi Pazar nezgodan rival.
-Uprkos tome, verujemo da ćemo pobediti i osvojiti nova tri boda. Ima nekoliko dobrih pojedinaca. Ipak, ako od početka uđemo jako u meč, bodovi neće izostati. Želim da i u ovom meču sačuvam mrežu, ali i da pokušam da stignem klupski rekord Zvonka Milojevića koji iznosi 980 minuta – izjavio je Rajković.
Mladi čuvar mreže crveno-belih dodao je da se vidi da ovoj ekipi mnogo nedostaju dvojica najboljih strelaca Abiole Daude i Dragana Mrđe, kao i kapitena Nenada Milijaša koji su letos napustili ekipu.
-Bio bih najsrećniji kada bi oni bili ovde, ali verujem da će moji saigrači sutra biti efikasni i na očekivanom nivou – zaključio je Rajković.
Utakmica šestog kola Superlige između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se sutra od 18 sati u Beogradu.

Povezana vest:  Marković: Ne plašim se, nastaviću da radim