zvezda pazar najavaIzet Ljajić obećao lavovsku borbu protiv Crvene zvezde

Trener fudbalera Novog Pazara Izet Ljajić rekao je danas da će se njegova ekipa lavovski boriti protiv Crvene zvezde i dodao da se nada povoljnom rezultatu u predstojećem meču Super lige Srbije.
Fudbaleri Novog Pazara igraće sutra sa Crvenom zvezdom u Beogradu u Šestom kolu Super lige Srbije, a posle smene trenera Dragog Kanatlarovskog, goste će sa klupe predvoditi njegov asistent Izet Ljajić.
-Kad je teško, uvek sam tu, moj život je borba, a posle porodice najviše volim ovaj klub. S Kanatlarovskim sam odlično sarađivao, kao i s njegovim prethodnicima, a zahvalio bih igračima koji su dobro radili prethodne nedelje – rakao je Ljajić na današnoj konferenciji za novinare na Gradskom stadionu.
On je ocenio da Novi Pazar poseduje kvalitet koji može da donese uspeh i rekao da domaćin posle dužeg vremena nema pojedinca koji može da reši utakmicu.
-Pristupamo kao da nam je rival Mladost iz Lučana, svi mečevi su pođednako važni. Iako su ovo najlakše utakmice, ne mislim da nemamo šta da izgubimo. Možemo da izgubimo utakmicu i bodove. Obećavam lavosku borbu, srčanost, želju i htenje, ekipa poseduje znanje, pa se nadam povoljnom rezultatu – rekao je Ljajić.
Novopazarci su deveti u Super ligi Srbije sa sedam bodova, dok je Crvena zvezda na drugom mestu sa šest bodova više.
Ljajić je i prošle sezone sedeo na klupi Novog Pazara na „Marakani“, a Crvena zvezda je tu utakmicu rešila u svoju korist sa 5:1.
-Kad bismo znali da će da bude kao prošle godine, ne bi igrali. Ovo je moje četvrto gostovanje Zvezdi, na prethodna tri primili smo 11 golova, ali osam posle naših grešaka – naveo je Ljajić.
On je naglasio da ne zna ko će predvoditi Novi Pazar u nastavku prvenstva, ali da je spreman da prihvati svako rešenje.
-Ne odlučujem o tome, to bi bilo mesanje u klupsku politiku. Spreman da pomognem i pruhvatim svaku odluku. Teško je biti trener I sportista u Pazaru, nije lako izboriti se sa pritiskom, pošto je razlika kad igraš pred 200 ili više hiljada ljudi – ocenio je Ljajić.
Utakmica Crvena zvezda-Novi Pazar igraće se u subotu od 18.00.

Povezana vest:  Afrička fudbalska konfederacija podržala kandidaturu šeika Salmana