FSS logo

Sednica Skupštine FSS 8. oktobra

Sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) biće održana u sredu, 8. oktobra, saopšteno je danas. Kako se navodi na sajtu Saveza, četvrta redovna sednica Skupštine FSS održaće se 8. oktobra od 16.30 u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi. 
-Na osnovu ovlašćenja i uz konsultacije sa rukovodstvima regionalnih saveza i članovima Odbora za hitna pitanja, sazvao sam redovnu sednicu Skupštine. Razgovaraćemo i odlučivaćemo o svim aktuelnim I važnim pitanjima iz srpskog fudbala“, rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić. 
On je dodao da će se na sednici posebno razgovarati o početku takmičenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, ali i ostalim selekcijama koje se takmiče. 
-Kao i uvek, smatram da je sednica najvišeg tela organizacije jedino i pravo mesto za otvorenu diskusiju, razmenu mišljenja i odlučivanje o svim važnim pitanjima. Pozivam sve članove Skupštine FSS da učestvuju i doprinesu podizanju kvaliteta svakog segmenta naše organizacije i fudbala uopšte – rekao je Karadžić. 

Povezana vest:  Policija uhapsila napadače na autobus Fenerbahčea