pol skols

Skols: Navijači Sitija ne znaju šta imaju

Bivši fudbaler Mančester Junajteda Pol Skols kritikovao je danas navijače gradskog rivala Sitija zbog slabe podrške ekipi i loše atmosfere na utakmici sa Romom u Ligi šampiona. Meč Siti – Roma završen je sinoć remijem 1:1, a na stadionu Etihad koji ima kapacitet od 60.000 mesta bilo je 38.000 gledalaca.
Skols trenutno radi kao stručni konsutant na televiziji ITV, a komentarišući pomenuti meč, rekao je da navijači Sitija nikako ne uspevaju da naprave atmosferu kao pristalice ostalih engleskih klubova.
-Imao sam sreće da dugo igram na Old Trafordu i uvek sam isticao tamošnju atmosferu i huk sa tribina. Sinoć je na Etihadu bilo mnogo praznih mesta. Jednostavno kada dođete na ovaj stadion, nemate onaj osećaj da se igra neka evropska utakmica. Ako odete u Liverpul, na Old Traford ili Čelsijev stadion, videćete da je drugačije – rekao je Skols za ITV.
On je naveo da mu se čini kako navijači Sitija ne prepoznaju važnost utakmica.
-Imaju klub, sjajne igrače, ali navijači kao da ne shvataju koliko bi trebalo da budu srećni što Siti nastupa u Ligi šampiona – zaključio je nekadašnji reprezentativac Engleske.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Tabela i rezultati 1. kola Lige šampiona