Diego Simeone 11

Simeone: Pobeda nad Juventusom vratila nas u igru

Trener madridskog Atletika Dijego Simeone pohvalio je svoj tim posle pobede nad Juventusom u Ligi šampiona i poručio da je ostvario veoma važnu pobedu u borbi za plasman u osminu finala.
Vicešampion Evrope je u sredu ostvario prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona, pošto je savladao torinski tim sa 1:0, a gol odluke postigao je Arda Turan u 74. minutu.
-U poslednjim utakmicama pokazali smo ogroman napedak u igri. Ipak, moramo još više da budemo agresivniji i da ne dozvolimo previše prostora protivniku. Raduje me što je moj tim u potpunosti posvećen obavezama i pobeda nad Juventusom nas vraća u trku za prolaz dalje – rekao je Simeone, a prenosi Marka.
On je dodao da je ključan trenutak utakmice bio uvođenje francuskog fudbalera Antoana Grizmana, koji je promenio tok igre.
-Juventus je u drugom poluvremenu počeo da igra bolje i morao sam nešto da promenim. Uveo sam Grizmana i zaigrali smo ofanzivnije, sa dva napadača. Otvorila se utakmica i posle gola stvari su se promenile na našu stranu – zaključio je argentinski stručnjak.
Pored Atletika i Juventusa, u A grupi LŠ nalaze se Malme i Olimpijakos i sva četiri tima imaju po tri boda nakon dva odigrana kola.

Povezana vest:  Još se čeka saopštenje Radne grupe FK Crvene zvezde