ronaldo slavlje-Gonzalo Arroyo Moreno  Getty Images Sport

Ronaldo: Kao da smo igrali ragbi protiv Ludogoreca

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo uporedio je danas meč protiv bugarskog Ludogoreca sa ragbijem i dodao da su protivnički igrači bili previše grubi.
Portugalski napadač zadobio je povredu skočnog zgloba u finišu utakmice nakon oštrog starta jednog od fudbalera Ludogoreca.
-Dobio sam jak udarac, imam otvorenu ranu i tek će se videti ozbiljnost povrede. To je bio veoma ružan potez bugarskog igrača i nekoliko puta mi se činilo da se igra ragbi meč. Najbitnije je da smo uzeli tri boda i da se nalazimo na dobrom putu da se plasiramo u osminu finala – rekao je Ronaldo za španski list As.
Real je teže nego što se očekivalo ostvario pobedu u Sofiji (2:1) pošto je posle minusa od jednog gola uspeo da preokrene rezultat, a strelci su bili Ronaldo i Karim Benzema.
-Loše smo otvorili meč, oni su postigli gol i takve stvari se dešavaju. Niko nije savršen, pa ni mi. Uspeli smo odmah da se vratimo. Ludogorec je dobar tim, to su dokazali i protiv Liverpula, ali ne mogu da se setim da su protiv nas stvorili puno šansi. Nismo ni mi odigrali sjajno, ali smo ostvarili cilj – rekao je Ronaldo.
Posle dva odigrana kola Real u B grupi Lige šampiona ima maksimalnih šest bodova, Bazel i Liverpul imaju po tri, dok je Ludogorec bez bodova.

Povezana vest:  Bekam se nada da će igrati na OI 2012. godine