FSS logo

Albanija odbila predlog FSS o nedolasku navijača

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da je nacionalni savez Albanije odbio predlog da se utakmice te dve zemlje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine odigraju bez prisustva gostujućih navijača.
Odlukom o dovođenju navijača u Beograd na utakmicu Srbija – Albanija, FS Albanije preuzima i kompletnu odgovornost za ponašanje svojih navijaca.
-FSS želi da pokaže dobru volju i spremnost u cilju najbolje moguće organizacije predstojeće utakmice. Naša organizacija će obezbediti predviđeni kontigent ulaznica i staviće ga na raspolaganje navijačima Albanije. Samim tim, istovetan princip važiće i prilikom gostovanja naše reprezentacije u Albaniji, 8. oktobra 2015. godine – navodi se na sajtu FSS.
Čelnici FS Srbije uvereni su da će predstojeća utakmica protiv Albanije proteći na najbolji mogući način.
-Gostima iz Albanije želimo dobrodošlicu u našu zemlju i apelujemo na sve navijače Srbije da sportskim navijanjem, u duhu fer-pleja, još jednom se predstavimo u najlepšem svetlu i zajednički pomognemo reprezentativcima na putu ostvarenja značajne pobede – poručili su iz FSS.
Fudbaleri Srbije dočekaće selekciju Albanije 14. okotbra na stadionu Partizana, dok je meč u Tirani na programu 8. oktobra sledeće godine.

Povezana vest:  Češki fudbaler izvršio samoubistvo