Queens Park Rangers v LiverpoolLiverpul u neverovatnom finišu savladao KPR
 
Fudbaleri Liverpula pobedili su danas Kvins Park Rendžers sa 3:2 (0:0) u meču osmog kolu engleske Premijer lige, koji je obilovao sa dosta uzbuđenja u finišu.
Liverpul je na kraju slavio autogolovima Stivena Kolkera i Ričarda Dana, u strelce se upisao i Filipe Kutinjo, dok je se za domaći tim Eduardo Vargas dva puta upisao u strelce.
Neverovatan finiš odigrali su KPR i Liverpul na Loftus Roudu, u kojem su od 87. minuta postignuta četiri gola.
Liverpul je došao do prednosti u 67. minutu nesmotrenom reakcijom štopera KPR-a Ričarda Dana, koji je nakon centaršuta Glena DŽonsona sproveo loptu u svoju mrežu.
KPR je premiljenog gola krenuo ofanzivnije, Minjole je dva puta odlično odranio, ali je Eduardo Vargas izjednačio rezultat tri minuta pre zaustavnog vremena.
Domaći tim nije želeo da se zadovolji bodom, zaigrao je još bolje i napadao, ali je Filipe Kutinjo posle kontranapada doneo novu prednost „crvenima“ na isteku regularnog toka meča.
Već u narednom napadu Čileanac Vargas je posle kornera izjednačio rezultat i činilo se da je neizvesnosti došao kraj, ali tako nije mislio Rahim Sterling koji je naterao Stivena Kolkera da postigne autogol.
Rezultati i strelci:
KPR – Liverpul 2:3 (Vargas 87, 90+2 – Dan autogol 67, Kutinjo 90, Kolker 90+5)
Odigrano:
Mančester Siti – Totenhem 4:1
Arsenal – Hal 2:2
Barnli – Vest Hem 1:3
Kristal Palas – Čelsi 1:2
Everton – Aston Vila 3:0
Sautempton – Sanderlend 8:0
Njukasl – Lester 1:0
Danas:
Stouk – Svonsi (17 sati)
Ponedeljak:
VBA – Mančester Junajted (21)
Tabela: Čelsi 22 boda, Mančester Siti 17, Sautempton 16, Liverpul i Vest Hem po 13, Mančester Junajted, Arsenal, Svonsi i Totenhem po 11, itd.
 
PHOTO: John Powell/Liverpool FC
Povezana vest:  Prandeli pozvao Destra i Skelota i dvojicu iz Serije B