slaven bilic kzn besiktas 2Bilić: Odigrali smo na vrhunskom nivou, ali nije bilo lako

Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Partizanom istakavši da je njegov tim odigrao na vrhunskom nivou.
Turski klub slavio je večeras u Beogradu protiv crno-belih sa 4:0, u utakmici 3. kola C grupe Lige Evrope.
-Kako smo igrali, mislim da bi večeras pale i mnogo jače ekipe. Srećni smo zbog pobede, mnogi će reći da je bilo lako, ali činjenica je da smo odigrali odlično. Rano smo postigli gol i dominirali tokom celog meča. Drago mi je zbog trijumfa, znali smo da je gostovanje Partizanu težak ispit, ali smatram da smo zasluženo pobedili i nadam se da ćemo u ovakvom ritmu ići i u završnici sezone – izjavio je Bilić na konferenciji za medije posle meča u Humskoj.
Hrvatski stručnjak bio je impresioniran domaćim navijačima, istakavši da je atmosferu u kojoj publika podržava svoj tim uprkos ubedljivom porazu video samo u Splitu.
Bilić je naveo da nije promenio mišljenje o ekipi Partizana i da i dalje smatra da je to izuzetno talentovan sastav.
-Rekao sam igračima Partizana da za 15 dana u Istanbulu može da bude drugačija situacija. Moraju da dignu glavu. Glavni problem ovde na Balkanu je što ekipe ne mogu da vežu dve psihički i fizički naporne utakmice, što je slučaj sa Partizanom posle dobijenog domaćeg derbija – zaključio je Bilić.
Partizan i Bešiktaš ponovo se sastaju 6. novembra u Istanbulu, u utakmici 4. kola Lige Evrope.

Povezana vest:  Herta posle preokreta pobedila Majnc

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES