vladan milojevic trener cukaricki

Milojević očekuje kvalitetan gradski derbi protiv OFK-a

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da očekuje kvalitetnu utakmicu u malom gradskom derbiju protiv OFK Beograda u Super ligi Srbije. 
-Očekuje nas u svakom slučaju teška utakmica, mali gradski derbi. Dobro smo se spremili posle utakmice sa Radničkim, idemo da igramo fudbal. Drago mi je što i OFK ima istu filozofiju kao mi. Mislim da će biti kvalitetna utakmica i nadam se da će publika doći u što većem broju i videti dobru igru – rekao je Milojević novinarima u Beogradu. 
Utakmica između OFK Beograda i Čukaričkog igraće se sutra od 14.30 na Karaburmi, u 10. kolu Super lige. Obe ekipe imaju po 15 bodova I dele četvrto mesto na prvenstvenoj tabeli. 
-OFK je dobra ekipa, ima i igru i rezultate. Ti mladi momci, koji su prošle sezone imali problema, su stasali. Uz par iskusnih igrača je to jedna jako dobra ekipa i zaslužuje puno poštovanje – kazao je Milojević. 
Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić rekao je da očekuje pobedu protiv OFK-a, za koji je naveo da je mlad i talentovan tim. 
-Očekuje nas veoma teška utakmica protiv OFK Beograda, koji ima odličan, mlad i talentovan tim. Imaju isto bodova kao i mi, to govori da su ozbiljna ekipa, ali mislim da ćemo se mi pitati. Poštujemo OFK, ali ćemo pokušati da pobedimo – rekao je Bojić.
Nikola Stojiljković je dodao da OFK zaslužuje puno poštovanje. 
-Dobili smo OFK oba puta prošle sezone, ali su oni iskusniji u odnosu na taj period. Imaju odličnu ekipu, sa mnogo mladih reprezentativaca. Zaslužuju poštovanje i moraćemo da budemo koncentrisani da i ako budemo na svom nivou mislim da neće biti problema – kazao je Stojiljković. 
Trener Milojević je govorio i o kazni Evropske fudbalske unije (UEFA) povodom incidenata na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prventvo. 
-I vuk sit i ovce na broju. Uradili su nešto što niko nije očekivao, ali nema veze. Trebalo je da gledamo tako da nam bude što manje gore, ništa više. Koliko je to dobro, ne znam. U svakom slučaju ne znam ni šta smo dobili, ni šta smo izgubili. Život ide dalje, treba da se koncentrišemo na ono što dalje treba da radimo – rekao je Milojević. 
UEFA je registrovala pobedu od 3:0 za Srbiju, ali je „orlovima“ oduzela tri boda i kaznila ih sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama. Prema Milojevićevim rečima, Srbija treba da gleda samo sebe i misli da reprezentativci mogu sve to da iznesu. 

Povezana vest:  Povratak Milivojevića i Nastasića, pozvan i Gobeljić