milan milanovic trener rad

Milanović: Menjao bih prolaz za bod protiv Zvezde

Trener fudbalera Rada Milan Milanović izjavio je danas da je zadovoljan pobedom protiv Crvene zvezde i prolaskom u četvrtfinale Kupa Srbije, ali da bi menjao prolaz za bod u prvenstvu protiv crveno-belih. Rad se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je na stadionu Obilića na Vračaru pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 golom Slavka Perovića u 51. minutu. 
-Zadovoljan sam prolaskom, igrali smo dobro, osim greške (Delimira) Bajića, a imali smo i mnogo sreće. Dobro smo igrali, kontrolisali igru do gola. Posle toga smo se povukli, oni su nas pritiskali a mi smo se znalački odbranili do kraja – rekao je Milanović za televiziju Arenasport. 
Rad će za vikend u prvenstvu igrati protiv Zvezde. 
-Pohvalio bih igrače i navijače. Menjao bih ovaj prolaz za bod u prvenstvu, ali nema veze i ovo je slatko – rekao je Milanović. 
Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa imala problema sa realizacijom i da se crveno-beli sada okreću takmičenju u Super ligi. 
-Bili smo bolji u prvom poluvremenu, imali smo tri stopostotne šanse. Trebalo je Luka (Jović) da pogodi gol u završnici prvog dela, da odemo na poluvreme sa prednošću. Imali smo dominaciju, stvarali šanse, ali promašujemo nemoguće. Kada sam dolazio rekao sam da će realizacija biti problem – rekao je Lalatović. 
-Čestitam Radu na prolasku, a mi se okrećemo šampionatu – dodao je Lalatović. 

Povezana vest:  Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Dinama iz Kijeva