vojvodina slavlje par voj

Marić: Protiv Partizana derbi jeseni, sve je moguće

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je da je predstojeći duel sa Partizanom u Humskoj, bez dileme, derbi jeseni u kojem će se sastati dva najbolja tima u Srbiji.
-Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za sve ostale, bez obzira što smo svesni da je ovo derbi jesenjeg dela prvenstva. Igramo protiv ekipe koja u svojim redovima ima sjajne pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Ali, sa druge strane imamo i mi kvalitete i izaći ćemo na teren sa jasnom željom da se nadigravamo sa rivalom – izjavio je Marić na konferenciji za medije.
On je konstatovao da se Partizan trenutno nalazi u fazi kada je igrače sustigao umor zbog obaveza na tri fronta, ali da ta činjenica ne mora ništa da znači.
-Najveća opasnost nam preti kod prekida jer „crno-beli? imaju sjajnog Drinčića, tu je i izuzetno pokretljivi Škuletić, uvek opasan po gol. Moje mišljenje je da su moguća sva tri ishoda, a šta će se do desiti, videćemo – poručio je Marić.
Za Novosađane neće igrati suspendovani Darko Puškarić. Derbi utakmica 11. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Blekpul posle 39 godina ponovno u Premijerligi