Manuel Pellegrini

Pelegrini: Pobeda nas vraća u normalu

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da se nada trijumfu nad Svonsijem u Premijer ligi kako bi se ekipa iskupila za slabije rezultate u poslednje vreme.
Aktuelni šampion Engleske ostvario je samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima i to u gradskom derbiju protiv Junajteda (1:0).
-Nadam se da ćemo trijumfovati kako bismo se vratili u normalu posle serije loših rezultata. Svonsi ima veoma dobar tim, tehnički odlično potkovan i biće veoma teško. Međutim, verujem u moje igrače i nadam se pobedi – rekao je Pelegrini na konferenciji za medije.
Pelegrini je istakao da su se od povreda oporavili kapiten Vensan Kompani i Frenk Lampard i biće spremni za meč protiv velškog tima.
Čileanski stručnjak dodao je da će „građanima“ u januaru mnogo nedostajati vezista Jaja Ture, pošto će sa reprezentacijom Obale Slonovače igrati na Afričkom kupu nacija.
-Jaji je bilo veoma važno da se plasira na kontinentalni šampionat i srećan sam zbog njega. Naravno da će mu klub dozvoliti odlazak, a verujem da imamo spremne zamene za njega – zaključio je Pelegrini.
Utakmica 12. kola Premijer lige između Sitija i Svonsija igra se sutra od 16 sati.

Povezana vest:  Bliži se otvaranje sportskog centra u Staroj Pazovi