m nikolic kzn 20082014 08Nikolić zadovoljan nizom dobrih rezultata

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Napretka u Super ligi i nastavkom niza dobrih rezultata, ali da njegova ekipa do kraja jesenjeg dela ima još mnogo posla.
Partizan je večeras na svom terenu pobedio Napredak sa 3:1, u utakmici 13. kola Super lige Srbije i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i titulu „jesenjeg prvaka“.
-Smeta mi način na koji je primljen gol, iz naše neozbiljnosti, ali treba razumeti da ovi igrači u teškim okolnostima žive i rade, a postižu ovakve rezultate. Potpuno smo kontolisali utakmicu I zasluženo pobedili. Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.
Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, dok Napredak zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova.
-Zadržali smo pobednički ritam i odličan skor zbog čega sam posebno zadovoljan i sada možemo da uživamo u utakmici u Londonu. Svako voli da igra u Engleskoj, pa tako i mi. Ali, još nismo završili posao, čekaju nas tri mnogo teške i važne utakmice do kraja polusezone – dodao je on.
Trener Napretka Saša Štrbac rekao je da protiv Partizana nije hteo da se brani i ocenio je da je njegova ekipa po igri zaslužila više bodova nego što je osvojila.
-Nisam hteo da se branim, ušli smo otvoreno u utakmicu, došli smo da igramo fudbal. Bio je lep za gledanje, jedino meni nije bilo lepo. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, Partizan svoje jeste I zasluženo pobedio – rekao je Štrbac.
-U sledećem kolu igramo protiv Donjeg Srema, pa protiv Rada, da završimo polusezonu pa da vidimo gde smo. Te dve utakmice su veoma važne, da osvojimo 14-15 bodovada ‘izvadimo’ ovu polusezonu. Po
igrama smo zaslužili mnogo više bodova nego što smo osvojili – dodao je Štrbac.

Povezana vest:  Đorđević izvršio prozivku i poručio igračima: Ne želim da branimo četvrto mesto, gledamo ono što je ispred nas