roberto mancini

Manćini: Mogli do pobede; Kuzmanović: Cilj treće mesto

Trener Intera Roberto Manćini rekao je danas da je zadovoljan igrom tima u gradskom derbiju protiv Milana (1:1), ali dodao da žali za pobedom jer nije iskorišćeno nekoliko dobrih šansi.
-Derbi mečevi su uvek teški, pa se ni ovaj nije razlikovao od ostalih. Hteli smo da pobedimo, nismo uspeli, ali sam srećan kako je moj tim igrao. Tek smo pet dana zajedno, promenili smo sistem i nije bilo lako. Biće nam potrebno vremena, ali ne mogu da kažem koliko – rekao je Manćini, a prenosi Skaj Italija.
Italijanski stručnjak je protiv Milana debitovao na klupi Intera u svom drugom mandatu, pošto je prošle nedelje zamenio Valtera Macarija.
-Moramo da iskoristimo šanse koje nam se ukažu. Da smo postigli rano gol sve bi bilo drugačije, ali idemo dalje. Greške se dešavaju i nadam se da ćemo ih ispraviti u narednim utakmicama – naveo je Manćini.
Srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović, koji je odigrao je svih 90 minuta na San Siru, istakao je da se nada da će Inter početi da beleži bolje rezultate u narednom periodu.
-Nismo iskoristili šanse i potom smo kažnjeni. Bili smo kompaktni i zadovoljan sam igrom cele ekipe. Cilj je da osvojimo treće mesto i to nam je Manćini preneo čim je došao u klub. Verujem da ćemo krenuti da pobeđujemo u nizu – kazao je Kuzmanović.
Inter posle 12 kola zauzima deveto mesto na tabeli Serije A sa 17 bodova.

Povezana vest:  Božović: Naš put neće biti nimalo lak