anceloti press-nasmejan

Ančeloti: Pregovaram s Realom oko novog ugovora

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti otkrio je danas da pregovara sa Upravom kraljevskog kluba oko novog ugovora. 
-Imam ugovor do 2016. godine, ali pregovaramo oko nastavka saradnje. Nadam se da ću ostati upamćen u istoriji Reala ne samo zbog desete titule u Ligi šampiona, veći nečeg drugog… Real želi da bude najbolji, a ova igra je sve bolja. Želim da budem svetski šampion sa Realom, ali neće nam biti lako – rekao je Ančeloti, a prenosi Goal.com. 
-Real ima dobru strukturu, članovi biraju predsednika svake četiri godine i onda on ima svu kontrolu. Ovde nema nikakvih tajkuna ili nekog menadžerskog tima – dodao je on. 
Ovaj 55-godišnji italijanski trener je 2013. godine preuzeo Real, a prošle sezone ja sa kraljevskim klubom osvojio 10. titulu u Ligi šampiona. Ančeloti je kazao da bi ponovo želeo da preuzme Milan i da bi jednog dana želeo da postane selektor Italije. 
-Ako se pre ili kasnije vratim u Italiju, to će biti zbog Milana. Italija ode u finale Svetskog prvenstva svake 12 godine, a na svake 24 ga osvoji, tako da ću se ja za taj posao kandidovati 2030. godine… Tada ću imati samo 71 godinu, mogu ja to – rekao je Ančeloti.
Ančeloti je u karijeri, pored Milana i Real Madrida, predvodio Ređinu, Parmu, Juventus, Čelsi i Pari Sen Žermen. 

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Kostarika preko Italije do osmine finala, Englezi idu kući